Δελτία Τύπου

Ο Ορφέας Περίδης στον Nova ΣΠΟΡ FM 94.6

Αυτή η Κυριακή γεμίζει μελωδίες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 που κάνει Πρωτομαγιά με έναν απ' τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδιστές-μουσικοσυνθέτες. Ο Ορφέας Περίδης θα βρεθεί στο στούντιο καλεσμένος του Νίκου Μαυρομμάτη και της εκπομπής, "Στάση media", 9-11 το πρωί και θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης σε μία απ' τις σπάνιες παρουσίες του σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό.

Αυτή η Κυριακή γεμίζει μελωδίες στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 που κάνει Πρωτομαγιά με έναν απ' τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδιστές-μουσικοσυνθέτες.

Ο Ορφέας Περίδης θα βρεθεί στο στούντιο καλεσμένος του Νίκου Μαυρομμάτη και της εκπομπής, "Στάση media", 9-11 το πρωί και θα μιλήσει εφ’ όλης της ύλης σε μία απ' τις σπάνιες παρουσίες του σε τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό σταθμό.

Τα κορυφαία τραγούδια στην 20χρονη παρουσία του Ορφέα Περίδη στη μουσική σκηνή ακούγονται στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας, αυτή την Κυριακή 1 Μαΐου 2011, 09.00-11.00 ενώ στο τέλος θα υπάρξει και μία έκπληξη... για τους ακροατές του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x