Ελλάδα

Τελειώνει του Πρίντεζη

Η προθεσμία για να δηλωθεί ο Γιώργος Πρίντεζης στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ που εκπνέει στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης είναι το μόνο πράγμα που πιέζει πλέον τους «ερυθρόλευκους» στο ζήτημα του Έλληνα φόργουορντ. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr ο παίκτης συμφώνησε με την Μάλαγα για την αποδέσμευσή του και οι «ερυθρόλευκοι»… δίνουν μάχη με χρόνο για να προλάβουν.

Η προθεσμία για να δηλωθεί ο Γιώργος Πρίντεζης στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ που εκπνέει στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης είναι το μόνο πράγμα που πιέζει πλέον τους «ερυθρόλευκους» στο ζήτημα του Έλληνα φόργουορντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr ο παίκτης συμφώνησε με την Μάλαγα για την αποδέσμευσή του και οι «ερυθρόλευκοι»… δίνουν μάχη με χρόνο για να προλάβουν.

Από λεπτό σε λεπτό η ισπανική ομάδα θα στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει συμφωνία για την ελευθέρας του παίκτη και αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Πρίντεζη στο "λιμάνι" είναι να δηλωθεί εμπρόθεσμα στο ρόστερ της ομάδας ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x