Δελτία Τύπου

Δώνης live!

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή εκπομπή του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (18.00-19.00) «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή εκπομπή του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (18.00-19.00) «ΣΠΟΡ ΣΚΟΡ ΡΕΚΟΡ» με τον Γιάννη Καρατζαφέρη.

* Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης μιλά «ζωντανά» και αποκλειστικά στον Νίκο Στρατή για τον τελικό του Κυπέλλου της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στην ΑΕΚ. Δηλώσεις παικτών από την Media Day στο Μαζαράκη.

* Τις δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο από την Media Day σήμερα το μεσημέρι στα Σπάτα.

*Ποια είναι τα ονόματα που εξετάζονται στην αγορά για την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού και γιατί ακούγεται ξανά το όνομα του Γιοβάνοβιτς.

* Την πορεία διαμαρτυρίας 500 «Πανθήρων» από την πλατεία της Νέας Σμύρνης προς την Βουλή για την μη αδειοδότηση της ομάδας αλλά και ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Βεντούρη και Πηλαδάκη.

* Δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παίδων του Βόλεϊ Μάκη Δημητριάδη για την πρόκριση της ομάδας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

* Από την Σαβόνα της Ιταλίας η Νίκη Βασιλείου μεταδίδει τα τελευταία νέα της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου λίγο πριν τον επαναληπτικό τελικό του Len Trophy.

* Πολλά γκολ από τα σημαντικότερα ξένα πρωταθλήματα σε Πρέμιερ Λιγκ, Καμπιονάτο, Πριμέρα, Σαμπιονά και Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο.

* Η προαναγγελία του πρώτου αποψινού ημιτελικού στο Γκέλζερκίλχεν ανάμεσα στην Σάλκε και την Μάντσεστερ.Γ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x