Δελτία Τύπου

Νιώσε ελεύθερος στο The Mall Athens

Η Nike σας προσκαλεί στο The Mall Athens, για Free ημέρες γεμάτες παιχνίδι και διασκέδαση στις 29 και 30 Απριλίου και στις 4, 5, 6 και 7 Μαΐου.

Η Nike σας προσκαλεί στο The Mall Athens, για Free ημέρες γεμάτες παιχνίδι και διασκέδαση στις 29 και 30 Απριλίου και στις 4, 5, 6 και 7 Μαΐου.

Τα παπούτσια FREE παρουσιάστηκαν το 2004. Η τεχνολογία τους γεννήθηκε από την κληρονομιά της Nike στην καινοτόμο σχεδίαση και σήμερα χρησιμοποιείται πλέον σε διάφορες κατηγορίες αθλητικών προϊόντων. Το ελαφρό και ευέλικτο σχέδιο των παπουτσιών FREE συνδυάζει τη φυσική κίνηση με την τεχνολογία υποστηρίζοντας τις επιδόσεις των αθλητών.

Εμπνεύσου από τα παπούτσια Free, γνώρισε την τεχνολογία τους που προσομοιώνει την αίσθηση του τρεξίματος με γυμνό πόδι, ενισχύοντας τη φυσική κίνηση του πέλματος! H Nike σε καλεί να συναγωνιστείς τους φίλους σου και άλλους που θα σε προκαλέσουν για να είσαι εσύ ο πρώτος παίκτης που θα πατήσει το κόκκινο κουμπί! Ο καλύτερος χρόνος κάθε μέρας κερδίζει 1 ζευγάρι FREE, ενώ μικρά δώρα περιμένουν όσους συμμετέχουν.

Έλα να ξεπεράσεις τα όρια σου παίζοντας, ενώ παράλληλα θα ακούς την αγαπημένη σου μουσική! Και αν είσαι τυχερός- μπορεί να πετύχεις αγαπημένους σου αθλητές και καλεσμένους έκπληξη να αναμετρώνται στο πιο fun FREE παιχνίδι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x