Δελτία Τύπου

Παρέλαση πρωταθλητών στα «Θρυλικά Μεσάνυχτα»

Και αυτά τα μεσάνυχτα Δευτέρας έχετε λόγους να μείνετε συντονισμένοι με τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για να ακούσετε τα «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ». Από τη συχνότητα του πρώτου αθλητικού σταθμού της χώρας θα παρελάσουν οι πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς.

Και αυτά τα μεσάνυχτα Δευτέρας έχετε λόγους να μείνετε συντονισμένοι με τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για να ακούσετε τα «ΘΡΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» με τον Μπάμπη Χριστόγλου. Από τη συχνότητα του πρώτου αθλητικού σταθμού της χώρας θα παρελάσουν οι πρωταθλητές με τον Ολυμπιακό Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Μάρκο Πάντελιτς.

Για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος και την επόμενη μέρα στο σύλλογο μιλούν οι δημοσιογράφοι Κώστας Καραπαπάς, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Χριστοφιδέλης και Στέφανος Λεμονίδης.

Επίσης, μιλούν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του μπασκετικού Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, Γιοτάμ Χαλπερίν, και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ Γυναικών που κατέκτησε το Κύπελλο, Γιάννης Νικολάκης.

Για τα θέματα του ποδοσφαίρου θα ενημερώσει ο Κώστας Νικολακόπουλος, ενώ για τα θέματα μπάσκετ, ο Νίκος Ζέρβας.

Τα «Θρυλικά Μεσάνυχτα» ήρθαν για να μείνουν. Κάθε Δευτέρα 00:00 με 02:00 στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x