Stoiximan Super League

Ολυμπιακός Β.-ΠΑΟ 3-2 (Τελικό)

Σε εξέλιξη ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο "Πανθεσσαλικό" ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να βλέπουν... πλέι οφ! Προηγούνται 3-2 οι γηπεδούχοι, που έχασαν και πέναλτι, με εννέα παίκτες συνεχίζουν οι "πράσινοι". Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Σε εξέλιξη ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Στο "Πανθεσσαλικό" ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να βλέπουν... πλέι οφ! Προηγούνται 3-2 οι γηπεδούχοι, που έχασαν και πέναλτι, με εννέα παίκτες συνεχίζουν οι "πράσινοι".

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.




90'+5' Λήξη του αγώνα.

90' Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

85' ΓΚΟΛ 3-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ! Με κεφαλιά του Μαρτίν οι γηπεδούχοι ξαναπαίρνουν το προβάδισμα!

84' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νέμεθ αντί του Μητρόπουλου.

80' Αποκρούει ο Τζόρβας το πέναλτι του Σολάκη!

77' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ακόστα εκμεταλλεύεται λάθος του Βύντρα, περνάει και τον Τζόρβα και λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ο Μπουμσόνγκ διώχνει με το χέρι και βλέπει κόκκινη κάρτα.

74' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Κλέιτον αντί του Καραγκούνη.

68' Ατομική ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου και φοβερή απόκρουση του Μαρούλη.

65' ΓΚΟΛ 2-2 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ο Σισέ με κεφαλιά ισοφαρίζει.

57' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Σιμάο και Γκαρσία μπαίνουν αντί των Κατσουράνη και Λέτο.

55' ΓΚΟΛ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 2-1 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Χτύπημα φάουλ του Καραγκούνη και κεφαλιά του Κατσουράνη, κάνει λάθος ο Μαρούλης.

54' ΓΚΟΛ 2-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ! Με καταπληκτικό σουτ του Μάριο Μπρέσκα, οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τέρματά τους.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Βύντρα.

43' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου με τον Σολάκη.

42' Κόκκινη κάρτα στον Καντέ, ο οποίος χάνει τον Μπρέσκα ενώ αυτός εφορμούσε απέναντι από τον Τζόρβα. Με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός.

39' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Λέτο.

35' Χτύπημα φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

29' Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη για διαμαρτυρία. Προηγήθηκε σουτ του Λέτο με την μπάλα να βρίσκει στον Ντολεζάι. Οι "πράσινοι" ζήτησαν πέναλτι, όμως το ριπλέι μάλλον δικαιώνει τον Μάνταλο, αφού ο αμυντικός του Βόλου είχε τα χέρια κολλημένα στο σώμα του.

23' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ! Ο Μαρτίν εκτελεί ψύχραιμα και ανοίγει το σκορ.

22' Πέναλτι κερδίζει ο Ολυμπιακός Βόλου για χέρι του Μπουμσόνγκ, ο οποίος βλέπει και κίτρινη κάρτα.

13' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ουμπίντες αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιο τράβηγμα και στη θέση του θα μπει ο Άλβαρεζ.

7' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Σολάκης, ο οποίος μετά από μονομαχία με τον Μπουμσόνγκ, έπεσε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής είθε "θέατρο". Οφσάιντ ζήτησαν στην αρχή της φάσης οι "πράσινοι".

4' Σουτ του Ουμπίντες, η μπάλα κοντράρει, αλλά ο Τζόρβας διώχνει.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μαρούλης, Ουμπίντες (13' Αλβάρεζ), Μητρόπουλος (84' Νέμεθ), Ντολεζάι, Ζέλεσι, Σολάκης Μαρτίν, Τομάς, Μπρέσκα, Ακόστα Ρόκας

Στον πάγκο: Ρόκα, Γκότοβος, Ψυχογίος, Μπερτόλντι, Αναστασίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σισέ, Λέτο (57' Γκαρσία), Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης (74' Κλέιτον), Κατσουράνης (57' Σιμάο).

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Ιωαννίδης, Πλεσί, Μαυρίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων (Δράμας), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό



Διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό ώστε να διεκδικήσουν μέχρι τέλους μια θέση στα πλέι οφ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Μάκης Κατσαβάκης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές στους οποίος θα στηριχθεί η θεσσαλική ομάδα είναι οι: Ρόκα, Μαρούλης, Αλβάρες, Ουμπίδες, Μαρτίν, Μπερτόλντι, Μπρέσκα, Ντολεζαϊ, Τομάς, Σέλεζι, Ακόστα, Σολάκης, Μητρόπουλος, Γκότοβος, Νέμεθ, Αναστασίου, Ρόκας και Ψυχογιός.
Χωρίς τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος τίθεται επί της παρούσης ξανά στο περιθώριο θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι πολύ δυσαρεστημένος με την αγωνιστική συμπεριφορά του Γάλλου επιθετικού στους αγώνες και της προπονήσεις και το πρωί του Σαββάτου τον έβαλε να γυμναστεί μόνος του υπό τις οδηγίες του Λόρενς Έμπεν.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νίνης, αλλά και οι τραυματίες Σπυρόπουλος, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μαρίνος και Πετρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά στο πλάνο για την ενδεκάδα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βύντρα και Καντέ στο δεξί και το αριστερό άκρο αντίστοιχα, ενώ Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Την τριάδα του κέντρου θα αποτελούν οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης, ενώ αυτή της επίθεσης θα αποτελείται από τους Λέτο, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ.

Τζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Σειταρίδης, Πλεσί, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Μαυρίας και Σισέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x