Stoiximan Super League

Ανανεώνει μέχρι το 2015 ο Αβραάμ

Το ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να χτίσει την άμυνά του πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ήταν γνωστό. Το ότι τελικά θα γίνει αυτό επισφραγίστηκε από την τελευταία επαφή του διεθνούς στόπερ με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μέχρι το 2015 θα ισχύει το νέο συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού! Μεγάλη απόσταση με Πάρντο στο οικονομικό.

Το ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να χτίσει την άμυνά του πάνω στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ήταν γνωστό. Το ότι τελικά θα γίνει αυτό επισφραγίστηκε από την τελευταία επαφή του διεθνούς στόπερ με τον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη. Μέχρι το 2015 θα ισχύει το νέο συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού!

Η επιθυμία να συνεχίσουν την (πετυχημένη) συνεργασίας του είναι δεδομένη. Και απ' ότι φαίνεται αυτό θα γίνει για αρκετό καιρό ακόμη. Μετά και την σημερινή επαφή Μαρινάκη-Παπαδόπουλου η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα η υπόθεση έχει πάρει οριστικά τον σωστό δρόμο. Η συμφωνία αφορά επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2015 με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

Μεγάλη απόσταση με Πάρντο

Την ίδια ώρα δεν υπάρχει καλό προαίσθημα για ανάλογα θετική κατάληξη στην περίπτωση του Ούρκο Πάρντο. Από τις επαφές με την πλευρά του Βελγοϊσπανού τερματοφύλακα διαπιστώθηκε τεράστια διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Με αυτό λοιπόν το δεδομένο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολα να υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν την εστία των «ερυθρολεύκων».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x