Stoiximan Super League

Δίωξη στον Μπέο

Για απόπειρα εκβίασης κατηγορείται ο Αχιλλέας Μπέος μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για την υπόθεση των κασετών και όσα φέρεται να έχει πει στον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα. Η δίωξη αφορά απόπειρα εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκασμένου. .

Για απόπειρα εκβίασης κατηγορείται ο Αχιλλέας Μπέος μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου για την υπόθεση των κασετών και όσα φέρεται να έχει πει στον διαιτητή Γιώργο Δαλούκα.

Η δίωξη αφορά απόπειρα εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκασμένου.

Η υπόθεση αυτή (που αφορά τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός) είτε θα πάει πλέον κατευθείαν στο ακροατήριο είτε θα υπάρξει αναμονή για τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός, που εξετάζεται ξεχωριστά καθώς έχει ζητηθεί συνδρομή ξένων αρχών.

Σημειώνεται πως επειδή η ποινική δίωξη είναι για πλημμέλημα, ο Αχιλλέας Μπέος δεν κινδυνεύει να εκπέσει από κάποιο από τα αξιώματα που κατέχει.

Μετά τη σχετική ανακοίνωση για τη δίωξη, ο κ. Μπέος έκανε την παρακάτω δήλωση στο επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

"Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι ασκήθηκε σε βάρος μου ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Πρόκειται για ποινική δίωξη «σκοπιμότητας», που ολοκληρώνει τον σχεδιασμό στοχοποίησής μου, από αυτούς που έσπευσαν με τη διαρροή και δημοσιοποίηση προϊόντων υποκλοπής και πλαστογραφίας, να με εκθέσουν στην κοινή γνώμη. Το τεκμήριο αθωότητας, στην Ελλάδα του «φαίνεσθαι», προφανώς, δεν ισχύει.

Εγώ οφείλω, όπως και θα πράξω, να αποδείξω την αθωότητά μου. Από τη μεριά τους, η ελληνική έννομη τάξη και τα θεσμοθετημένα όργανά της οφείλουν να αποδείξουν ότι δεν ανέχονται η παραβίαση θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων να νομιμοποιεί την ποινική δίωξη ενός ανθρώπου".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x