Champions League

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (Τελικό)

Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με το 4-0 υπέρ των Ισπανών να μην αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αγγλική ομάδα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται μια εβδομάδα μετά την αναμέτρηση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με το 4-0 υπέρ των Ισπανών να μην αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αγγλική ομάδα. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90' Λήξη της αναμέτρησης με την Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει την πρόκριση και να αντιμετωπίζει στην επόμενη φάση την Μπαρτσελόνα.

83' Αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Κράνιτσαρ παίρνει τη θέση του Μόντριτς.

76' Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Αλόνσο άφησε τη θέση του στον Μπενζεμά.

75' Κεφαλιά του Ντεφό η μπάλα στα πόδια του Κασίγιας και στη συνέχεια στο δοκάρι.

71' Αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Χάντελστοουν αφήνει τη θέση του στον Σάντρο.

66' Σουτ του Κακά, αλλά ο Γκόμες διώχνει σε κόρνερ.

65' Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Ρονάλντο αφήνει τη θέση του στον Κακά.

63' Ωραίο σουτ του Ντεφό, αλλά ο Κασίγιας διώχνει σε κόρνερ.

60' Αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Λένον αφήνει τη θέση του στον Ντεφό.

57' Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Γκρανέρο παίρνει τη θέση του Ράμος.

50' Γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τελειώνει για τα καλά την πρόκριση. Ο Ρονάλντο πιάνει ένα μακρινό σουτ, ο Γκόμες προσπαθεί να μπλοκάρει και κάνει ένα τρομερό λάθος δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.0-1.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους.

45' Λήξη της αναμέτρησης.

39' Κίτρινη κάρτα στον Καρβάλιο, ο οποίος χάνει το επόμενο παιχνίδι εάν προκρυθεί η Ρεάλ.

36' Ωραία κεφαλιά του Ράμος, όμως ο Γκόμες με ωραία επέμβαση απομακρύνει.

27' Ωραία αντεπίθεση Φαν Ντερ Φάαρτ γύρισε την μπάλα στον Παβλιουτσένκο, το πλασέ του όμως έφυγε ψηλά.

25' Γρήγορος ρυθμός στην αναμέτρηση.

3' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Ο Εζίλ βρέθηκε απέναντι από τον Γκόμες, όμως το πλασέ του μπλόκαρε ο Βραζιλιάνος πορτιέρο.

1' Έναρξη της αναμέτρησης με την Ρεάλ στη σέντρα.



Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμες, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Ντόουσον, Ασου Εκτοτό, Λένον (60' Ντεφό), Μόντριτς (83' Κράνιτσαρ), Χάντλστοουν (71' Σάντρο), Φαν Ντερ Φάαρτ, Μπέιλ, Παβλιουτσένκο

Στον πάγκο οι: Κουντιτσίνι, Καμπούλ, Τζίνας, Μπασόγκ

Ρεάλ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος (57' Γκρανέρο), Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Καρβάλιο, Μαρσέλο, Αλόνσο (76' Μπενζεμά), Κεντίρα, Εζίλ, Ρονάλντο (65' Κακά), Αντεμπαγιόρ

Στον πάγκο οι: Αντάν, Γκαράι, Ιγκουαίν, Ντι Μαρία

Διαιτητής: Ριτσόλι (Ιταλία)
Βοηθοί: Ματζιάνι (Ιταλία), Στεφάνι (Ιταλία)
Γήπεδο: White Hart Lane



Πρόβα… Μπαρτσελόνα αποτελεί το παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το 4-0 του «Μπερναμπέου» επιτρέπει στον Ζοσέ Μουρίνιο και τους παίκτες του να σκέφτονται από τώρα τις αναμετρήσεις με τους Καταλανούς, αρχικά το Σάββατο για την Primera Division κι εν συνεχεία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Τότεναμ προέρχεται από νίκη με 3-2 επί της Στόουκ και θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με μία καλή εμφάνιση και νίκη. Ο Χάρι Ρέντναπ δεν υπολογίζει στη βοήθεια του τιμωρημένου Κράουτς, αλλά ετοιμοπόλεμος είναι ο Λένον, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενδεκάδα των «σπιρουνιών» λόγω… αδιαθεσίας λίγο πριν τη σέντρα του πρώτου αγώνα. Η Ρεάλ, που έκανε επιβλητικό πέρασμα από το «Σαν Μαμές» απέναντι στην Μπιλμπάο με 3-0, θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Πέπε και τους Ντιαρά, Γκάγκο και Λεόν, αλλά στην αποστολή επιστρέφει ο Μπενζεμά.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 1984/85 με τη Ρεάλ να κερδίζει 1-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (με αυτογκόλ του Στιβ Πέριμαν στο 15’) και να προκρίνεται στους «4» μετά το 0-0 στη Μαδρίτη. Η «βασίλισσα» φτάνει για 27η φορά στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά πρώτη μετά το 2003 κι έχει προκριθεί στα ημιτελικά 21 φορές. Η Τότεναμ μετρά δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες ως γηπεδούχος απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

Παίκτες στο όριο καρτών έχει μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης, συγκεκριμένα τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος, Άνχελ Ντι Μαρία, Ρικάρντο Καρβάλιο και Ραούλ Αλμπιόλ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x