Stoiximan Super League

Τα συμφώνησαν. Θα τα βάλουν;

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ με χρονικό όριο μέχρι τις 6 Μαϊου αποφάσισε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο Αδαμάντιος Πολέμης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν θα μπουν όλα τα χρήματα. «Θα ήθελα να αποφασιστεί αύξηση κατά 30 εκατ. έτσι ώστε να μπουν σίγουρα τα 15 εκ», τόνισε, ενώ έκανε λόγο για αποδεσμεύσεις ή πωλήσεις παικτών…

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ με χρονικό όριο μέχρι τις 6 Μαϊου αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο, ο Αδαμάντιος Πολέμης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα μπουν όλα τα χρήματα, κάνοντας ξεκάθαρο λόγο για αποδεσμεύσεις και πωλήσεις παικτών…

«Ο.κ Γιαννακόπουλος μίλησε για ζοφερό μέλλον, ενώ ακούμε και από τον κ. Γόντικα για πωλήσεις παρά το ότι δεν το είπε ακριβώς έτσι και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που έγινε. Το θέμα είναι ότι αποφασίστηκαν τα 15 εκατομμύρια, με τα οποία νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε την επόμενη χρονιά, το θέμα είναι πόσα λεφτά θα μπουν στο ταμείο και όχι ποια είναι η απόφαση της αυξήσεως. Εγώ θα προτιμούσα να πούμε ότι θα μπουν 30 εκατομμύρια για να είμαι σίγουρος ότι θα μπουν τα 15, γιατί αν από τα 15 μπουν τα μισά θα έχουμε πρόβλημα», τόνισε ο κ.Πολέμης.

«Υπάρχει δέσμευση για το ποιοι θα μπουν ή αυτό παραμένει ένας από τους λόγους που είστε τσακωμένοι;», ήταν μια από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στον κ.Πολέμη. «Δέσμευση όχι, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ποιοι θα βάλουν και ποιοι όχι», απάντησε.

«Εγώ πιστεύω ότι τα μισά θα μπουν και από εκεί και πέρα δεν ξέρω. Από εκεί και πέρα αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν για να κάνουμε σωστή διαχείριση. Σκοπός είναι να μη ζητάς συνεχώς λεφτά από τους μετόχους και νομίζω ότι αυτά δεν θα φτάσουν. Θα πρέπει να συμπληρωθούν εκ των έσω. Έπρεπε να μπει deadline. Εγώ είπα μέχρι τέλος Απριλίου, τελικά συμφωνήθηκε μέχρι αρχές Μαΐου», συμπλήρωσε ο κ.Πολέμης.

Στη συνέχεια, οι ερωτήσεις στράφηκαν στις ενδεχόμενες πωλήσεις παικτών. «Κανένα όνομα δεν συζήτήθηκε όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις για να νοικοκυρευτεί το ρόστερ. Το πρώτο είναι αν μην έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός και δυστυχώς ασχολούμαστε με τα οικονομικά και όχι με τα ποδοσφαιρικά», είπε και κατέληξε, προσπαθώντας να δώσει ένα αισιόδοξο μήνυμα…

«Πρέπει να πάμε πίσω. Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα γιατί υπήρχαν. Κληρονομήσαμε ένα πολύ ακριβό ρόστερ το οποίο δεν πέτυχε και αγωνιστικά. Το επόμενο καλοκαίρι που λήγουν πολλά συμβόλαια θα πρέπει να γίνει μία ολοκληρωτική αναδιοργάνωση. Οπωσδήποτε λοιπόν το μπάτζετ θα πρέπει να μειωθεί. Δεν υπάρχει διάθεση να μπουν λεφτά όπως παλιότερα», κατέληξε.



Νωρίτερα, είχε αποχωρήσει ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος ενημέρωσε για τις αποφάσεις του ΔΣ και σχολίασε:
«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πόσο φυσικά δεν μας λύνει το πρόβλημα. Υπάρχει μια προθεσμία στις αρχές Μαϊου και μετά ανάλογα με την συμμετοχή θα δούμε τι θα γίνει.

Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής υφής και αφού δούμε σε τι κατάσταση είμαστε θα πράξουμε. Θα χρειαστούν και άλλες ενέργειες. Για το αν θα μπουν τα χρήματα θα το ξέρουμε σε δυόμισι εβδομάδες. Κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν λύνει το θέμα αυτή η αύξηση. Πρέπει να δούμε τι περαιτέρω πρέπει να κάνουμε»


Διαβάστε επίσης:

Γιαννακόπουλος: «Ζοφερό το μέλλον»

Θα μπουν μέχρι πέντε εκατομμύρια εκτιμά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

Να δώσει τις μετοχές σε ένα άτομο, να αποφασίζει ένας, κάλεσε τον Γιάννη
Βαρδινογιάννη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x