Δελτία Τύπου

Πρωτοπόροι... στην κολύμβηση

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 10η ημερίδα κολύμβησης για άτομα με αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 από το Σύλλογο Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «Πρωτοπόροι» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η 10η ημερίδα κολύμβησης για άτομα με αναπηρία που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς την Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 από το Σύλλογο Προσαρμοσμένων Αθλημάτων «Πρωτοπόροι» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν 200 αθλητές από 18 διαφορετικούς φορείς ατόμων με αναπηρία από όλη την Αττική. Στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης μαθητών προς τα άτομα με αναπηρία σε συνεργασία με τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Ιλίου , τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίων Αναργύρων «Μαλεβιζόπουλος» και τη Σύγχρονη σχολή «Αυγουλέα-Λιναρδάτου» πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα των 4x33 μέτρα ελεύθερο στο οποίο 2 αθλητές προέρχονταν από φορείς ατόμων με αναπηρία και 2 από τους μαθητές σχολείων και Συλλόγων που καλλιεργούν το άθλημα της κολύμβησης.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν διασκέδασαν με την ψυχή τους σε αυτή τη γιορτή του Αθλητισμού και πανηγύρισαν με τα μετάλλια και τα κύπελλα τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρόεδρο του Ο.Ν.Α κυρία Παναγιώτα Ψαράκη η οποία παρευρέθηκε στην διοργάνωση και βράβευσε τους νικητές καθώς και τους Τρομπέτα Βικτωρία και Τρομπέτα Γιώργο υπεύθυνους Α.Μ.Ε.Α του Ο.Ν.Α, τις κυρίες Πιπάτου Βαρβάρα και Φωτίου Αθηνά υπεύθυνες του κλειστού Κολυμβητηρίου Κολοκυνθούς και τον κύριο Γραμμένο Θανάση Τμηματάρχη. Από το Δ.Σ του Ο.Ν.Α μας τίμησαν οι κυρίες Αμυρά Ελένη και Γκαγκάλου Ελένη ο σύμβουλος του Ο.Ν.Α Κορμάς Γιώργος καθώς και οι κύριοι Μπουφέας Γιώργος και Ανδρεόπουλος Αριστείδης από το τμήμα ΑΜΕΑ του ΟΝΑ. Ένα ευχαριστώ και στην κυρία Στρατάκου Μαρία διευθύντρια του Αθλητικού κέντρου της Σχολής Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Την πολύτιμη βοήθεια τους για την ομαλή διεξαγωγή της ημερίδας μας προσέφεραν οι Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής , η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κορυδαλλού, ο αλυτάρχης των αγώνων κος Παπαρσένος και ο Σύνδεσμος κριτών Κολύμβησης Αττικής.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες ΒΙΚΟΣ και ΖΑΓΟΡΙ για την προσφορά τους σε εμφιαλωμένο νερό για τους αθλητές μας και το κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες καθώς και τον κύριο Καλυβόπουλο Παυλο από το κατάστημα «Μπουκέτο Μπαλόνια» της Νέας Σμύρνης ο οποίος μας προσέφερε δωρεάν ήλιο για 17 μπαλόνια.

Ένα ευχαριστώ και στους Νίκο Τσιροζίδη της εταιρείας VI Parties που προσέφερε τη μικροφωνική εγκατάσταση και έδωσε το ρυθμό με τα υπέροχα τραγούδια που επέλεξε καθώς και στην Πούπα Νικολαίδου που φιλοτέχνησε τα υπέροχα banner.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x