Δελτία Τύπου

Ραδιομαραθώνιος Αγάπης

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 συμμετέχει και φέτος στον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF (Πέμπτη 14/4) και στην προσπάθεια που κάνει για την προστασία των παιδιών από το AIDS.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 συμμετέχει και φέτος στον Ραδιομαραθώνιο της UNICEF (Πέμπτη 14/4) και στην προσπάθεια που κάνει για την προστασία των παιδιών από το AIDS.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (14/4), ο καθένας μπορεί να καταθέσει τη δωρεά του καλώντας στο 210 2700121, ενώ από τις 8 μέχρι τις 14 Απριλίου μπορεί να στείλει κενό SMS στο 19059 (χρέωση 1 ευρώ + ΦΠΑ) ή ακόμα μέσω της ιστοσελίδας του www.unicef.gr.

Με 52 ευρώ παρέχετε το ειδικό «Πακέτο Μητέρας και Βρέφους» σε μία έγκυο οροθετική γυναίκα, που περιλαμβάνει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, για να αποτραπεί η μετάδοση του ιού στο βρέφος της.

Αρκούν 80 ευρώ για να εξασφαλίσετε τα απαραίτητα τεστ και τα φάρμακα για να προστατεύσουν ένα βρέφος ώστε να μην γεννηθεί με AIDS, αλλά και τη μετέπειτα παρακολούθηση της υγείας του και την απαραίτητη φροντίδα.

Με 125 ευρώ παρέχετε την απαραίτητη ετήσια φαρμακευτική θεραπεία σε 5 οροθετικά παιδιά, που θα προστατεύσει την υγεία τους.

Οποιαδήποτε άλλη δωρεά σας, μικρότερη ή μεγαλύτερη, βοηθάει ουσιαστικά στην προστασία και την υποστήριξη των παιδιών που είναι φορείς του AIDS ή έχουν χάσει τους γονείς τους από την ασθένεια.

Κοντά στα παιδιά και στο έργο της UNICEF βρίσκονται κάθε χρόνο πολλά «αστέρια» του αθλητισμού, αλλά και ομάδες από όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x