Stoiximan Super League

Δίπλα στο τριφύλλι «Κάρα» και Μπουμσόνγκ

Στο κλειστό της Γλυφάδας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο βόλλεϊ βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Η κίνηση αυτή των δύο ποδοσφαιριστών φανερώνει πόσο δεμένοι είναι με την ομάδα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να φέρουν γούρι στους βολεϊμπολίστες του «τριφυλλιού», οι οποίοι ηττήθηκαν 3-2 σετ από τους «ερυθρόλευκους» και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό της Α1.

Στο κλειστό της Γλυφάδας για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο βόλλεϊ βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η κίνηση αυτή των δύο ποδοσφαιριστών φανερώνει πόσο δεμένοι είναι με την ομάδα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να φέρουν γούρι στους βολεϊμπολίστες του «τριφυλλιού», οι οποίοι ηττήθηκαν 3-2 σετ από τους «ερυθρόλευκους» και έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό της Α1.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του «κλειστού» βρισκόταν και ο γιος του μετόχου της ΠΑΕ Αδαμάντιου Πολέμη, Λεωνίδας, ο οποίος συνηθίζει να στηρίζει όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x