Stoiximan Super League

«Ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»!

Ελάχιστες παραδέχθηκε πως είναι πιθανότητες να παραμείνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, με δηλώσεις του στο aek365.gr. «Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί», τόνισε ο Γκουστάβο Οναϊντία, ενώ για το αν μίλησε, όντως, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είπε: «…ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»!

Ελάχιστες παραδέχθηκε πως είναι πιθανότητες να παραμείνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, με δηλώσεις του στο aek365.gr.

«Η πρόταση της ΑΕΚ είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί», τόνισε ο Γκουστάβο Οναϊντία, ενώ για το αν μίλησε, όντως, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είπε: «…ναι, μιλάμε και με τον ΠΑΟ»!

«Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο με την ΑΕΚ. Η πρότασή της είναι σεβαστή, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Δεν μπορώ, όμως, να πω ότι αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία» δήλωσε αρχικά ο εκπρόσωπος του Μπλάνκο, ενώ, αναφορικά με τον χρόνο που ζήτησε από την Ένωση, τόνισε: «Θα πάρει καιρό μέχρι να απαντήσουμε στην ΑΕΚ, διότι μελετάμε και άλλες προτάσεις. Δεν μας ενδιαφέρει αν η ΑΕΚ βιάζεται να λάβει απάντηση. Είναι δικό της πρόβλημα»!

Σε ερώτηση σχετικά με τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Ναι, μίλησα με τον Παναθηναϊκό για να δούμε ποιες είναι οι προθέσεις τους. Θα ξαναμιλήσουμε σύντομα και θα δούμε». Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις προθέσεις του Μπλάνκο: «Ο Μπλάνκο είναι ανοιχτός, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όλα είναι θέμα χρημάτων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x