Champions League

Live: Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ 4-0 (Τελικό)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρώτη μάχη με την Τότεναμ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η "βασίλισσα" επικράτησε 4-0 με γκολ του Αντεμπαγιόρ (δύο), του Ντι Μαρία και του Ρονάλντο. Αποβλήθηκε στο 15΄ ο Κράουτς για τους φιλοξενούμενους. Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στην πρώτη μάχη με την Τότεναμ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η "βασίλισσα" επικράτησε 4-0 με γκολ του Αντεμπαγιόρ (δύο), του Ντι Μαρία και του Ρονάλντο. Αποβλήθηκε στο 15΄ ο Κράουτς για τους φιλοξενούμενους.

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+3' Λήξη της αναμέτρησης.

87' Γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ωραία σέντρα του Κακά από αριστερά για τον Ρονάλντο, υπέροχο σουτ στην κίνηση από τον Πορτογάλο και η μπάλα στα δίχτυα, 4-0 για τη "βασίλισσα".

80' Αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Μπασόνγκ πέρασε στο παιχνίδι αντί του Τσόρλουκα.

77' Αλλαγή για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κακά πέρασε στη θέση του Ντι Μαρία.

74΄ Αλλαγή για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντεμπαγιόρ παραχώρησε την θέση του στον Ιγκουαίν.

74' Ο Ντεφόε βλέπει την κίτρινη κάρτσ.

72΄ Γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Καταπληκτικό αριστερό σουτ του Ντι Μαρία, στέλνει την μπάλα στο "παραθυράκι' του Γκόμες και κάνει το 3-0.

66΄ Πολύ κοντά στο χατ-τρικ ο Αντεμπαγιόρ αλλά στην κεφαλιά που έκανε ο Γκόμες είπε όχι.

61΄ Αλλαγή για την Ρεάλ. Ο Κεντίρα παραχώρησε την θέση του στον Ντιαρά.

57΄ Γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από αριστερά ο Αντεμπαγιόρ σηκώθηκε ξανά πιο ψηλά από όλους και με το κεφάλι νίκησε τον Γκόμες.

49΄ Καλό σουτ του Ρονάλντο με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γκόμες.

46΄Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου με αλλαγή για την Τότεναμ. Ο Ντεφό στη θέση του Φαν ντερ Φάαρτ.

45΄ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

42΄ Διαμαρτύρεται για πέναλτι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς στο σουτ του Ντι Μαρία ο Ντόοσον σταματά την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.

38΄ Κίτρινη κάρτα στον Πέπε που έχασε τον Μπέιλ και αναγκάστηκε να τον σταματήσει με φάουλ.

34' Κοντά στο 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ράμος με κεφαλιά "ψαράκι" μέσα στην περιοχή σήκωσε την μπάλα για τον Αντεμπαγιόρ στο δεύτερο δοκάρι, ωστόσο ο τελευταίος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα - έστω ελάχιστα αρκούσε - και αυτή πέρασε άουτ.

30΄ Πρώτη σημαντική επίσκεψη της Τότεναμ στην εστία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπέιλ προσπάθησε να περάσει Ράμος και Πέπε αλλά τελικά σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει άουτ.

25΄ Καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης στο διάστημα αυτό του αγώνα. Προσπαθεί από τα πλάγια κυρίως να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

19΄ Κίτρινη κάρτα στον Φαν ντερ Φάαρτ για μαρκάρισμα από πίσω στον Ρονάλντο. Πολλά τα φάουλ από την Τότεναμ μετά το 1-0.

15΄ Αποβολή για τον Κράουτς. Ο επιθετικός της Τότεναμ είδε σε λίγα λεπτά δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα, αυτή τη φορά πάνω στον Μαρσέλο.

12΄ Κίτρινη κάρτα στον Αντεμπαγιόρ για μαρκάρισμα στον Εκοτό.

7' Κίτρινη κάρτα στον Κράουτς για σκληρό μαρκάρισμα στον Ράμος.

5΄ Γκολ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αντεμπαγιόρ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Εζίλ, νίκησε τον Γκόμες και έκανε το 1-0.

Πρώτη καλή στιγμή για την Ρεάλ. Ο Ντι Μαρία σούτερα αλλά η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο, Ράμος, Πέπε, Καρβάλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (61΄ Ντιαρά), Ντι Μαρία (77' Κακά), Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Αντεμπαγιόρ (74΄ Ιγκουαίν)

Στον πάγκο: Αντάν, Γκρανέρο, Αρμπελόα, Γκαράι

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμες, Μπέιλ, Τζένας, Φαν ντερ Φάαρτ (46΄ Ντεφό), Γκαλάς, Μόντριτς, Κράουτς, Ντόουσον, Τσόρλουκα (80' Μπασόνγκ), Σάντρο, Ασού Εκότο

Στον πάγκο: Κουντιτσίνι, Χαντλεστόουν, Λένον Παβλιουτσένκο, Κράνιτσαρ



Μετά την ήττα σοκ από τη Χιχόν στο «Μπερναμπέου» και την αύξηση της διαφοράς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους οκτώ βαθμούς, το Champions League είναι... μονόδρομος προς τη δόξα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, που το Σάββατο είδε να τερματίζεται το σερί 150 εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα, θα έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μαρσέλο, όχι όμως και τον Καρίμ Μπενζεμά που παραμένει τραυματίας. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να πάρει ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, καθώς ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, που πλέον είναι υγιής, δεν κρίνεται έτοιμος για να αγωνιστεί σε 90λεπτο.

Η Τότεναμ μετά την υπέρβαση της πρόκρισης επί της Μίλαν φιλοδοξεί να... φονεύσει έναν ακόμη γίγαντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία με τη Γουίγκαν (0-0) για την Premiership και βρίσκονται στην πέμπτη θέση. Ο Χάρι Ρέντναπ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής, καθώς εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Κινγκ, Καμπούλ, Χάτον και Γούντγκείτ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκαλάς. Νοκ άουτ τέθηκε και ο Στίβεν Πίεναρ, ενώ αντίθετα αναμένεται να επανέλθει ο Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 1984/85 με τη Ρεάλ να κερδίζει 1-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (με αυτογκόλ του Στιβ Πέριμαν στο 15’) και να προκρίνεται στους «4» μετά το 0-0 στη Μαδρίτη. Η «βασίλισσα» φτάνει για 27η φορά στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά πρώτη μετά το 2003 κι έχει προκριθεί στα ημιτελικά 21 φορές. Απέναντι σε αγγλικές ομάδες ως γηπεδούχος μετρά 4 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Τότεναμ επισκέπτεται για τέταρτη φορά την Ισπανία έχοντας στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις επί ισπανικού εδάφους μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Στο όριο των καρτών από πλευράς Ρεάλ βρίσκονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Άνχελ Ντι Μαρία, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Ρικάρντο Καρβάλιο και Ραούλ Αλμπιόλ. Από την Τότεναμ κανένας παίκτης δεν διατρέχει τέτοιο κίνδυνο. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x