Δελτία Τύπου

Νέος τίτλος... Νέο κασκόλ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και το γιορτάζει μαζί με τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα. Το νέο κασκόλ του «Θρύλου» θα θυμίζει πάντα στους κατόχους του τον 38ο τίτλο της ιστορίας του συλλόγου και μπορεί να γίνει δικό σου από το .

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και το γιορτάζει μαζί με τους φίλους του σε όλη την Ελλάδα. Το νέο κασκόλ του «Θρύλου» θα θυμίζει πάντα στους κατόχους του τον 38ο τίτλο της ιστορίας του συλλόγου και μπορεί να γίνει δικό σου από το www.sportfm-shop.gr.

Το νέο κατακόκκινο κασκόλ του Ολυμπιακού, έρχεται να συμπληρώσει τους πανηγυρισμούς για τη νέα επιτυχία των ερυθρολεύκων, στους οποίους μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι φίλαθλοί του στην προνομιακή τιμή των 9 ευρώ. Το 38ο πρωτάθλημα του «Θρύλου» έχει τη δική του ιστορία και πλέον το δικό του κασκόλ. Τώρα μπορεί να γίνει και δικό σου!

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 2106753028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x