Γ' Εθνική

Επίθεση σε Κούγια, Φυντάνη

Κακή ιδέα αποδείχτηκε αυτή που είχαν ο πρόεδρος και ο προπονητής της Παναχαϊκής, οι οποίοι θέλησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος για το πρωτάθλημα της Football League 2. Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης δέχτηκαν επίθεση στην εξέδρα των επισήμων του γηπέδου της Ριζούπολης.«», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ Fm ο πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας.

Κακή ιδέα αποδείχτηκε αυτή που είχαν ο πρόεδρος και ο προπονητής της Παναχαϊκής, οι οποίοι θέλησαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-Κόρινθος για το πρωτάθλημα της Football League 2. Αλέξης Κούγιας και Ηλίας Φυντάνης δέχτηκαν επίθεση στην εξέδρα των επισήμων του γηπέδου της Ριζούπολης.

«Θα φιλοξενήσουμε πολιτισμένα τον Απόλλωνα», δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ Fm ο πρόεδρος της ομάδας της Πάτρας.

Ο γνωστός δικηγόρος, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, δέχτηκε αρκετά χτυπήματα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν μακριά από το εξαγριωμένο πλήθος.

Η πρωτοπόρος του 1ου ομίλου της Football League 2, Παναχαϊκή, αντιμετωπίζει την ερχόμενη Τετάρτη τον Απόλλωνα Σμύρνης και σίγουρα αυτό το γεγονός δεν ήταν και το καλύτερο «ορεκτικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x