Euroleague

Μπατίστ: «Κι άλλη ενέργεια»!

Περισσότερα αποθέματα ψυχικής και σωματικής ενέργειας πρέπει να βρει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να πάρει τη νίκη την Πέμπτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μαζί το εισιτήριο για το final-4 της Βαρκελώνης, τόνισε ο Μάικ Μπατίστ. Ο σέντερ των «πράσινων» ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πρόσθεσε πως απαιτείται συγκέντρωση στο επόμενο ματς. Πρόκριση… υποσχέθηκε ο Στράτος Περπέρογλου.

Περισσότερα αποθέματα ψυχικής και σωματικής ενέργειας πρέπει να βρει ο Παναθηναϊκός αν θέλει να πάρει τη νίκη την Πέμπτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μαζί το εισιτήριο για το final-4 της Βαρκελώνης, τόνισε ο Μάικ Μπατίστ. Ο σέντερ των «πράσινων» ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και πρόσθεσε πως απαιτείται συγκέντρωση στο επόμενο ματς.

«Κάναμε το 2-1 μένει ακόμα ένα βήμα ένα. Ήταν ένα απίστευτο ματς έτσι όπως κύλησε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το τέταρτο ματς», είπε ο Αμερικανός και συνέχισε: «Πρέπει να βρούμε και άλλη ενέργεια και να τα δώσουμε όλα», Το δύσκολο είναι να είσαι συγκεντρωμένος».

Πρόκριση… υποσχέθηκε από την πλευρά του ο Στράτος Περπέρογλου, λέγοντας ωστόσο πως τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί:

«Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για το 2-1, ξέρουμε ποια είναι η Μπαρτσελόνα. Δεν θα τα παρατήσει. Θέλω τον κόσμο και την Πέμπτη, ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Υπήρξε άγχος στην αρχή, τίποτα δεν έχει κριθεί. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει ως φαβορί, την Πέμπτη θα διαχειριστούμε τον κόσμο που θα μας δώσει ενέργεια και όχι πίεση. Και θα πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x