Stoiximan Super League

«Είχαμε συμφωνήσει με Χιμένεθ»

Την αποκάλυψη πως είχε συμφωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έρκουλες, αλλά η άρνηση της ΑΕΚ να τον αποδεσμεύσει στάθηκε εμπόδιο στον επαναπατρισμό του, έκανε ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Βαλεντίν Μποτέγια. «Η πρόσληψη του Μανόλο είχε κλείσει, αλλά η ομάδα του δεν τον άφηνε να φύγει», δήλωσε. «Δεν μπορούμε άλλο», ο Νίκος Νοτιάς.

Την αποκάλυψη πως είχε συμφωνήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έρκουλες, αλλά η άρνηση της ΑΕΚ να τον αποδεσμεύσει στάθηκε εμπόδιο στον επαναπατρισμό του, έκανε ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, Βαλεντίν Μποτέγια.

«Ακούστηκαν πολλά ονόματα, αλλά διαπραγματευτήκαμε μόνο με δύο προπονητές, με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Η πρόσληψη του Μανόλο είχε κλείσει, αλλά η ομάδα του δεν τον άφηνε να φύγει», δήλωσε ο πρόεδρος της ουραγού της Primera Division στην εφημερίδα «Diario Information» του Αλικάντε.

Η Έρκουλες κατέληξε τελικά στον Μίροσλαβ Τζούκιτς για την αντικατάσταση του απολυθέντος Εστέμπαν Βίγκο.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012 με την ΑΕΚ, ωστόσο η παραμονή του στον πάγκο θα αποφασιστεί στο τέλος της περιόδου σε συζήτηση με τη διοίκηση και τους μετόχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x