Stoiximan Super League

Έξω ο Τζιμπρίλ, μέσα ο «Πετρό»

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Αυτό σημαίνει τιμωρία μίας αγωνιστικής, την οποία θα εκτίσει στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στην πόλη της Μακεδονίας στις 3 Απριλίου. Αυτό σημαίνει πως ελλείψει άλλου επιθετικού, ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι βασικός, παίρνοντας σιγά-σιγά τις ευκαιρίες που αναζητούσε.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Αυτό σημαίνει τιμωρία μίας αγωνιστικής, την οποία θα εκτίσει στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στην πόλη της Μακεδονίας στις 3 Απριλίου.

Αυτό σημαίνει πως ελλείψει άλλου επιθετικού, ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι βασικός, παίρνοντας σιγά-σιγά τις ευκαιρίες που αναζητούσε.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι εάν ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιμείνει στο 4-4-2, μια και με την απουσία του Σισέ, στο ρόστερ μόλις ένας επιθετικός, ο Αντώνης Πετρόπουλος. Εάν ο Φερέιρα διατηρήσει το σχήμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών (4-4-2), το ρόλο του περιφερειακού κυνηγού δίπλα στον ψηλόσωμο Έλληνα στράικερ μπορεί να τον παίξει είτε ο ανεβασμένος Χριστοδουλόπουλος, είτε ο Γκοβού.

Ειδάλλως, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα γυρίσει ξανά στο αγαπημένο του 4-3-3. Τότε, ο Αντώνης Πετρόπουλος θα κινείται μόνος του στην περιοχή και θα περιμένει την ανάπτυξη από τους πλάγιους επιθετικούς.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x