Δελτία Τύπου

Ο Αλεσάντρο Ραμέλο στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6

Ο Αλεσάντρο Ραμέλο, επικεφαλής των προπονητών της Γιουβέντους training sessions, μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ Fm 94.6 και στην απεσταλμένη του, Ελένη Περσία με αφορμή την συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια «Κωστέα Γείτονα» και την επίσκεψη τμημάτων στην Ιταλία.

Ο Αλεσάντρο Ραμέλο, επικεφαλής των προπονητών της Γιουβέντους training sessions, μίλησε στον NOVAΣΠΟΡ Fm 94.6 και στην απεσταλμένη του, Ελένη Περσία με αφορμή την συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια «Κωστέα Γείτονα» και την επίσκεψη τμημάτων στην Ιταλία:

-Για τα παιδιά που συμμετέχουν στο Γιουβέντους
«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κρατάμε επαφές με την Ελλάδα. Αυτό το κάνουμε είτε στέλνοντας ποδοσφαιριστές στη χώρα, είτε δεχόμαστε στην Ιταλία τμήματα. Σκοπός μας είναι να αναπτύξουν τις ικανότητές τους τα παιδιά που συμμετέχουν και κάποια στιγμή να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα»

-Ποια η συμβουλή του:
«Πρέπει να προσπαθούν με το 100% των δυνατοτήτων τους, και με πάθος σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι».

-Για το επίπεδο των παιδιών:
«Υπάρχουν παιδιά με υψηλό επίπεδο αλλά και με χαμηλό. Όλοι όμως πρέπει να προσπαθούν για να αναπτυχθούν. Αυτό έχει σημασία».

-Για τους Έλληνες παίκτες, και το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Είναι υψηλό το επίπεδο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Γνωρίζω ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν καλό όμως να υπάρχουν και άλλες ομάδες εκτός από αυτές τις δύο που προχωρούν στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x