Stoiximan Super League

Λέει το «ναι»!

Θετικά αναμένεται να «κλείσει» σήμερα το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Λουκά Βύντρα στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής αμυντικός θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, στην οποία –σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- θα τον ενημερώσει ότι δέχεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με το τριφύλλι. Σήμερα κρίνεται η συμμετοχή του Καντέ...

Θετικά αναμένεται να «κλείσει» σήμερα το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Λουκά Βύντρα στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής αμυντικός –σύμφωνα με πληροφορίες- θα έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα στην οποία -κύριο θέμα- θα είναι η νέα συνεργασία του με το τριφύλλι.

Όπως όλα δείχνουν στη συνάντηση αυτή, ο Λουκάς Βύντρα θα ενημερώσει τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, πως δέχεται την πρόταση που του έχει γίνει για την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η νέα συνεργασία του Λουκά Βύντρα και του Παναθηναϊκού θα έχει διάρκεια τριών ετών. Οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη θα φτάνουν με τα μπόνους στις 700.000 ευρώ, αποδεικνύοντας ότι όσα υποστήριζε ότι προτεραιότητα για αυτόν είναι η παραμονή του στον Παναθηναϊκό έστω κι αν δεν λάβει γενναιόδωρη αύξηση αποδοχών.

Πρόβλημα με Καντέ
Με πρόβλημα στο θώρακα εγκατέλειψε την χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, ο Σεντρίκ Καντέ. Ο Γάλλος αμυντικός υπέστη ένα μυϊκό σπασμό στο αριστερό ημιθωράκιο και θεωρήθηκε καλύτερο από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην συνεχίσει το πρόγραμμα.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα θα κριθεί από την σημερινή προπόνηση. Σε αυτή οι ιατροί της ομάδας θα εξετάσουν τον Καντέ και θα κρίνουν εάν θα μπορέσει να προπονηθεί και κατ’ επέκταση εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή.

Θέμα… τεχνικού διευθυντή
Συνεχίζεται η αναζήτηση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Στην πρώτες θέσεις της λίστας είναι το όνομα του Άκη Ζήκου, αλλά και του γνωστού από το παρελθόν, Γιάσμινκο Βέλιτς. Μετά από το ΔΣ της ΠΑΕ θα αποφασισθεί ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής. Εάν η θέση θα καλυφθεί με έναν από τους δύο προαναφερθέντες, ή θα υπάρξει κάποια έκπληξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x