Stoiximan Super League

Πλήρης και απελευθερωμένος

Η νίκη επί του Εργοτέλη με 2-0 απέβαλε ένα σημαντικό βάρος από το άγχος που είχε κυριεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα play-offs, αλλά η αποστολή της ομάδας δεν ολοκληρώθηκε. Το βλέμμα στα ντέρμπι της Τούμπας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα από σήμερα. Πλήρης μετά από καιρό θα είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά». Η θέση της ΠΑΕ για τα περί συμφωνίας με Ζενίτ για Βιεϊρίνια.

Η νίκη επί του Εργοτέλη με 2-0 απέβαλε ένα σημαντικό βάρος από το άγχος που είχε κυριεύσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ για την πρόκριση στα play-offs, αλλά η αποστολή της ομάδας δεν ολοκληρώθηκε. Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ενώ στο βάθος του μυαλού των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο.

Ο Μάκης Χάβος πέρα από την απελευθέρωση των παικτών του μετά τη χθεσινή νίκη, μπορεί να χαμογελά για έναν επιπλέον λόγο. Στο ερχόμενο ματς, που αντιμετωπίζεται με μεγάλη σοβαρότητα αφού ο στόχος της πρόκρισης στα play-offs δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι πλήρης. Κι αυτό γιατί επανέρχονται από τις τιμωρίες τους οι Μπρούνο Τσιρίλο και Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποθεραπεύτηκε και θα είναι επίσης διαθέσιμος.

Μένει να φανεί αν η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό ή θα προτιμήσει να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες εν όψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ.

Άγνοια εκατέρωθεν για Βιεϊρίνια

Διαψεύδεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ, αλλά και από αυτή της Ζενίτ τα περί δεδομένης συμφωνίας των δύο ομάδων για την πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 6 εκατ. ευρώ. «Έχουμε πάρει άλλον παίκτη για τη θέση του», τόνισε άνθρωπος της ρωσικής ομάδας στον Τύπο της χώρας. Από πλευράς του «Δικεφάλου του Βορρά» λεγόταν πως το ενδεχόμενο πώλησης του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού δεν έχει αποκλειστεί, ενώ το ποσό που αναφέρθηκε στον Τύπο της πατρίδας του είναι μία καλή τιμή εκκίνησης για την παραχώρησή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Βιεϊρίνια έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2013 και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 15 εκατ. ευρώ. Επειδή όμως είναι απίθανο να βρεθεί μία ομάδα να δώσει αυτό το ποσό, οι άνθρωποι της διοίκησης το συζητούν και με κάτι λιγότερο από τα μισά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x