Stoiximan Super League

«Καμία σχέση, δεν ασχολούμαστε»

Την δική της τοποθέτηση για τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με το περιεχόμενο των κασετών, έκανε γνωστή η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτήν οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με το θέμα και δεν ασχολούνται.

Την δική της θέση για τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με το περιεχόμενο των κασετών, έκανε γνωστή η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτήν οι «ερυθρόλευκοι» ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με το θέμα.

Στο... λιμάνι υποστηρίζουν ότι ο κ.Μαρινάκης δεν έχει καμία εμπλοκή με τα όσα κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας δηλώνοντας ξεκάθαρα... «Ο κύριος Μαρινάκης ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά και γι’ αυτό δεν ασχολούμαστε».

Βελτίωση ο Μπράβο

Μετά από δύο ημέρες ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πήγαν και πάλι σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος –και μαθηματικά- απομένει μια νίκη την οποία οι Πειραιώτες θέλουν να την πάρουν στην επόμενη κιόλας αγωνιστική. Στην προσπάθειά τους αυτή, καλούνται να αντιμετωπίσουν μόνο ένα πρόβλημα τραυματισμού. Αυτού του Ραούλ Μπράβο. Διαβάστε περισσότερα για τα αγωνιστικά νέα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x