Γενικά

Για πάντα «καθολικός» ο Σαμαράς

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σέλτικ για την υπογραφή νέου συμβολαίου τετραετούς διάρκειας βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με την σκωτσέζικη εφημερίδα «Daily Record». Ο 26χρονος επιθετικός παρά το ενδιαφέρον από ισπανικές και ιταλικές ομάδες έχει δηλώσει ευτυχισμένος στη Γλασκώβη και ήθελε εξ αρχής να παραμείνει στη Σκωτία.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σέλτικ για την υπογραφή νέου συμβολαίου τετραετούς διάρκειας βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με την σκωτσέζικη εφημερίδα «Daily Record». Ο διεθνής επιθετικός, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, συναντήθηκε χθες με τους διοικούντες των «καθολικών» παρουσία και των εκπροσώπων του.

Ο 26χρονος επιθετικός παρά το ενδιαφέρον από ισπανικές και ιταλικές ομάδες έχει δηλώσει ευτυχισμένος στη Γλασκώβη και ήθελε εξ αρχής να παραμείνει στη Σέλτικ. Αρχικά η διοίκηση του είχε προσφέρει ένα συμβόλαιο μικρής διάρκειας, πρόταση που ο ίδιος απέρριψε, ωστόσο με τις εμφανίσεις του και τη δεδομένη εκτίμηση του προπονητή του, Νιλ Λένον, φαίνεται πως τους έπεισε για μία μακρά συνεργασία.

Ο «Sam» έχει φέτος 2 γκολ και 4 ασίστ σε 17 εμφανίσεις στην Premiership της Σκωτίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x