Andy Gray

Όχι άλλες απώλειες για τη Manchester City

Η Manchester City δεν έχει το περιθώριο να «πετάξει» βαθμούς κόντρα στη Wigan, προκειμένου να μην απειληθεί η θέση της στην προνομιούχο τετράδα, όπως τονίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του.

Η Manchester City δεν έχει το περιθώριο να «πετάξει» βαθμούς κόντρα στη Wigan, προκειμένου να μην απειληθεί η θέση της στην προνομιούχο τετράδα, όπως τονίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του.

Ο κορυφαίος σχολιαστής εκτιμά επίσης ότι στον απόηχο του τελικού του Carling Cup η Arsenal θα πάρει μια νίκη - γιατρικό, αλλά η τροπαιούχος Birmingham θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αυτοσυγκέντρωσης. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Birmingham - West Brom

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα αντιδράσει η Birmingham μετά την καταπληκτική νίκη επί της Arsenal στον τελικό του Carling Cup. Θα είναι η μεγάλη αυτοπεποίθησή της ικανή να τη βοηθήσει να συνεχίσει τις επιτυχίες, ή αντίθετα θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ εναντίον της;

Η κατάκτηση του τροπαίου θα έφερε αναπόφευκτα κάποια έλλειψη συγκέντρωσης. Οι προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας ίσως δεν είχαν την ίδια ένταση όπως πριν, ενώ οι αλλεπάλληλες συνεντεύξεις παικτών και προπονητών μπορεί να λειτούργησαν αποπροσανατολιστικά.

Πιστεύω ότι τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα θα μας δείξουν σε ποια φάση βρίσκεται η Birmingham. Αν το «πάρτι» συνεχίζεται στο μυαλό των παικτών της, τότε η West Brom μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει μια ανεκτίμητη νίκη στη μάχη της για σωτηρία. Οι Baggies δείχνουν ήδη βελτιωμένοι υπό τις οδηγίες του Roy Hodgson και η ψυχωμένη ισοπαλία που πήραν στο Stoke ήταν μια καλή ένδειξη της προόδου των τελευταίων εβδομάδων.

Το ένστικτό μου λέει ότι θα πρόκειται για ένα παιχνίδι με νεύρο και ένταση, χωρίς τόσο πολύ θέαμα, με μοιρασιά των βαθμών στο φινάλε.

Προτάσεις:
Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,35 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην ισοπαλία με Ακριβές Σκορ 1-1 @ 7,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Under 2,5 γκολ @ 1,76 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Manchester City - Wigan

Η ομάδα του Roberto Mancini φάνηκε απρόσεκτη, «άφησε» βαθμούς απέναντι στη Fulham και πλέον έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου. Αν θέλει να φτάσει πιο κοντά στον τίτλο του χρόνου, θα πρέπει να μάθει να «τελειώνει» τα παιχνίδια όταν προηγείται στο σκορ.

Ο Edin Dzeko είναι σπουδαίος φορ, αλλά η συνεργασία του με τον Carlos Tevez δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής. Είναι βέβαια πιθανό ο Mancini να αγόρασε από τώρα τον Dzeko επειδή ξέρει ότι ο Tevez ενδέχεται να φύγει στο τέλος της σεζόν, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, πάντως, πιστεύω ότι ο Βόσνιος μπορεί να βρεθεί στη μέρα του και να σκοράρει.

Η Chelsea έχει ανοδική πορεία και η Tottenham συνδυάζει την σταθερότητα στο πρωτάθλημα με την ευρωπαϊκή της πορεία, γι' αυτό η City δεν έχει το περιθώριο να χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της, προκειμένου να κρατηθεί στο «τοπ 4».

Αν ο αγώνας γινόταν στο DW Stadium θα έδινα στη Wigan πιθανότητες να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, αλλά τώρα δεν βλέπω την City να αποτυγχάνει ξανά στο γήπεδό της. Αντίθετα, θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη.

Προτάσεις:
Υπέρ στη Manchester City @ 1,43 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στη Manchester City για να σκοράρει 3 ή περισσότερα γκολ @ 3,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στον Edin Dzeko για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (anytime) @ 2,20 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Arsenal - Sunderland: Οι Gunners θα ξαναβρούν τον εαυτό τους κερδίζοντας την Sunderland, προκειμένου να κατευνάσουν τους οπαδούς τους. Υπέρ στην Arsenal @ 1,51. Υπέρ στην Arsenal για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 8,20.

Bolton - Aston Villa: Ένας βαθμός για καθεμιά από αυτές τις περίπου ισοδύναμες ομάδες. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,50. Υπέρ στο Ακριβές Σκορ 1-1 @ 7,60.

Fulham - Blackburn: Ο Mark Hughes θα κερδίσει κόντρα στην παλιά του ομάδα, αφού η Fulham συνεχίζει να αποδίδει καλά στο γήπεδό της. Υπέρ στη Fulham @ 1,78. Υπέρ στη Fulham για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 9,40.

Newcastle - Everton: Έπειτα από τον αποκλεισμό - σοκ στο FA Cup, φοβάμαι πάλι για τα χειρότερα την παλιά μου ομάδα, Everton. Υπέρ στη Newcastle @ 2,68. Υπέρ στη Newcastle για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-1 @ 12,50.

West Ham - Stoke:
Προβλέπω μια μοιρασιά βαθμών, που δεν θα πειράξει καμία από τις δύο ομάδες. Υπέρ στην ισοπαλία @ 2,30. Υπέρ στο Ακριβές Σκορ 1-1 @ 7,40.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x