Στίβος

Στον τελικό η Πέρρα

Αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα, η Αθανασία Πέρρα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Παρίσι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε 14.01 μ. στη δεύτερή της προσπάθεια, επίδοση που την έφερε στην όγδοη θέση. Αποκλείστηκε η Παπαχρήστου, ενώ ένας παλιότερος τραυματισμός δεν επέτρεψε στην Πανέττα να δοκιμάσει καν.

Αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα, η Αθανασία Πέρρα κατάφερε να προκριθεί –έστω και οριακά- στον τελικό του τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου που διεξάγεται στο Παρίσι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε 14.01 μ. στη δεύτερή της προσπάθεια, επίδοση που την έφερε στην όγδοη θέση, την τελευταία δηλαδή που οδηγούσε στον τελικό του Σαββάτου.

«Παραλίγο να σπάσει η καρδιά μου μέχρι να δω ότι δεν θα με περάσει κάποια και θα παραμείνω όγδοη. Για πρωί νομίζω ότι πήγα καλά. Τώρα στον τελικό θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», δήλωσε η Πέρρα.

Αποκλείστηκε η Παπαχρήστου, ενώ ένας παλιότερος τραυματισμός δεν επέτρεψε στην Πανέττα να δοκιμάσει καν.

Η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία φέτος έχει κάνει 14.40μ, έμεινε στο 13.72, ενώ είχε και δύο άκυρες προσπάθειες και απογοήτευσε. «Δεν ξέρω τι να πω. Οταν είδα το πρώτο άλμα άκυρο, φοβήθηκα ότι θα γίνει το ίδιο και με τα άλλα δύο. Γι' αυτό και μετά κρατήθηκα, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσω τον ρυθμό μου και γενικώς να μην έχω τεχνικά άλματα. Θέλω να τον ξεχάσω αμέσως αυτόν τον αγώνα, γιατί θα τρελαθώ», είπε η Ελληνίδα άλτρια.

Ο τελικός του αγωνίσματος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο στις 15:45.

Εκτός τελικού του μήκους Τσάτουμας, Τσάκωνας.

Δεν τα κατάφερε η Φιλάνδρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x