Andy Gray

Θα σταθεί όρθια η West Ham

Οι πιθανές σημαντικές απουσίες της Liverpool θα λειτουργήσουν προς όφελος της West Ham, που μπορεί να αποσπάσει την ισοπαλία, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair. Ο κορυφαίος σχολιαστής πιστεύει επίσης ότι οι δύο ομάδες του Manchester θα δικαιώσουν αμφότερες την «ετικέτα» του φαβορί και θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται.

Οι πιθανές σημαντικές απουσίες της Liverpool θα λειτουργήσουν προς όφελος της West Ham, που μπορεί να αποσπάσει την ισοπαλία, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray, καταθέτοντας τα προγνωστικά του για το ελληνικό blog της Betfair. Ο κορυφαίος σχολιαστής πιστεύει επίσης ότι οι δύο ομάδες του Manchester θα δικαιώσουν αμφότερες την «ετικέτα» του φαβορί και θα πάρουν τις νίκες που χρειάζονται. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Έχουμε μπροστά μας ένα περίεργο Σαββατοκύριακο, με κάποιες ομάδες να δίνουν αγώνες πρωταθλήματος, κάποιες άλλες όχι, καθώς και δύο από αυτές να έχουν την τιμή να διεκδικήσουν το τρόπαιο του Carling Cup. Για τον τελικό του Wembley θα τα πούμε καλύτερα προσεχώς. Προς το παρόν, πάρτε τις προτάσεις μου για το πώς θα βγάλετε κάποια κέρδη από τις αναμετρήσεις της Premier League.

West Ham - Liverpool

Η West Ham αποτελεί την επιτομή της αστάθειας, συνδυάζοντας την παρουσία της μέχρι τα ημιτελικά του Carling Cup με αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα στην Premier League, καθώς και με μια καλή πορεία στο FA Cup. Πετυχαίνει αρκετά γκολ (οκτώ στα δύο τελευταία παιχνίδια) αλλά δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα σε κανέναν από τους εννιά επίσημους αγώνες της. Και μάλλον αυτή η αμυντική αδυναμία εξηγεί γιατί βρίσκεται τόσο χαμηλά στο πρωτάθλημα.

Έκανε η διοίκηση την σωστή κίνηση δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Avram Grant; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να μάθουμε την απάντηση, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες η West Ham δείχνει βελτιωμένη και η επάνοδος του αποθεραπευμένου Thomas Hitzlsperger μοιάζει με νέα μεταγραφή για την ομάδα. Είναι ένας καλός παίκτης, ο οποίος γνωρίζει το πρωτάθλημα και δίνει στους Hammers δύο στοιχεία που τους έλειπαν όλη την σεζόν: Γκολ από τη μεσαία γραμμή και καλές εκτελέσεις στις στημένες φάσεις.

Όσο για τη Liverpool, μοιάζει με ομάδα που έχει πάρει «τα πάνω της» έπειτα από την πρόσληψη του Kenny Dalglish. Με όλο τον σεβασμό στο Roy Hodgson, οι παίκτες της ομάδας δείχνουν τώρα σαν να θέλουν πραγματικά να παίζουν και για χάρη του προπονητή τους. Επιτέλους βλέπουμε τον καλύτερο Raul Meireles, ενώ η αμφιλεγόμενη επιλογή να τοποθετηθεί ο Glen Johnson στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Martin Kelly στο δεξιό, μοιάζει να βρίσκει δικαίωση.

Κατά τα φαινόμενα ο Andy Carroll δεν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί σ' αυτό το παιχνίδι, πράγμα που είναι κρίμα, γιατί είχε δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στο Upton Park ως παίκτης της Newcastle νωρίτερα τη φετινή σεζόν. Επίσης, είναι αμφίβολο αν και ο Steven Gerrard θα μπορέσει να παίξει. Αν οι δύο παραπάνω ήταν παρόντες στην αναμέτρησης, πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφταναν στη νίκη. Χωρίς αυτούς στο γήπεδο, όμως, νομίζω ότι η West Ham θα καταφέρει να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό.

Προτάσεις:
Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,50 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην ισοπαλία με Ακριβές Σκορ 1-1 @ 8,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην αγορά «η Liverpool να μη δεχθεί γκολ» @ 1,60 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Aston Villa - Blackburn: Η Villa έχει πολλές επιθετικές επιλογές αυτή την εποχή και πιστεύω ότι θα υποσκελίσει την αξιόλογη Blackburn, έπειτα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Υπέρ στην Aston Villa @ 1,81. Υπέρ στην Aston Villa για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-1 @ 10,00.

Everton - Sunderland: Είναι βέβαιο ότι οι Toffees έχουν αποκτήσει τεράστια αυτοπεποίθηση μετά την επική τους πρόκριση στο FA Cup. Γι' αυτό, νομίζω ότι θα αποδειχθούν υπερβολικά ισχυροί για να τους κοντράρει η Sunderland μέσα στο γήπεδό τους. Υπέρ στην Everton @ 1,78. Υπέρ στην Everton για νίκη με Ακριβές Σκορ 1-0 @ 8,00.

Newcastle - Bolton: Περιμένω ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, πολλά γκολ και εν τέλει μοιρασιά των βαθμών. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,45. Υπέρ στην ισοπαλία με Ακριβές Σκορ 2-2 @ 18,00.

Wigan - Manchester United: Αυτή η εποχή είναι πολυάσχολη για τη United, αλλά η ποιοτική διαφορά με την αντίπαλό της είναι τέτοια, που κάνει την εκτός έδρας νίκη να μοιάζει με ασφαλές ποντάρισμα. Υπέρ στη Manchester United @ 1,55. Υπέρ στη Manchester United για νίκη με Ακριβές Σκορ 1-2 @ 9,00.

Wolves - Blackpool: Η ισοπαλία θα κάνει και τις δύο ομάδες να σκεφτούν ότι έχασαν δύο βαθμούς, αλλά είναι κατά τη γνώμη μου το πιθανότερο αποτέλεσμα. Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,90. Υπέρ στην ισοπαλία με Ακριβές Σκορ 1-1 @ 9,00.

Manchester City - Fulham: Μάλλον η City έχει βγει από τη διεκδίκηση του τίτλου, αλλά θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει όσο δυνατόν συντομότερα τη θέση της στο «τοπ 4». Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να προσθέσει ένα «τρίποντο». Υπέρ στη Manchester City @ 1,53. Υπέρ στη Manchester City για νίκη με Ακριβές Σκορ 2-0 @ 8,00.

Stoke - West Brom: Η Stoke θα αποδειχθεί υπερβολικά δυνατή και αποφασισμένη μέσα στο γήπεδό της. Υπέρ στην Stoke @ 1,97. Υπέρ στην Stoke για νίκη με Ακριβές Σκορ 1-0 @ 8,00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x