Δελτία Τύπου

Δύναμη με ένα άγγιγμα και εν κινήσει

Το «όλα-σε-ένα» multimedia PC VAIO® της σειράς L από τη Sony θα γίνει εύκολα το επίκεντρο της δικής σας συλλογής home multimedia. Το εκπληκτικό design της σειράς VAIO L χαρακτηρίζεται από την Full HD VAIO Display Plus οθόνη των 24” (61 εκ.), με οπίσθιο φωτισμό LED.

Sony Vaio L Series:
Το «όλα-σε-ένα» multimedia PC VAIO® της σειράς L από τη Sony θα γίνει εύκολα το επίκεντρο της δικής σας συλλογής home multimedia. Το εκπληκτικό design της σειράς VAIO L χαρακτηρίζεται από την Full HD VAIO Display Plus οθόνη των 24” (61 εκ.), με οπίσθιο φωτισμό LED. Χάρη σε μία εκπληκτική καινοτομία από τη Sony, η LCD οθόνη του VAIO L Series διαθέτει ένα νέο ενεργό πλαίσιο αφής («Edge Access»), το οποίο σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες χωρίς τη βοήθεια του ποντικιού.

Η ενσωματωμένη διαδικτυακή κάμερα υψηλής ανάλυσης που διαθέτει επεξεργαστή «Exmor», σας προσφέρει καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Είναι ιδανική για ακόμα πιο ρεαλιστικά web chats και βιντεοκλήσεις. Μια έξοδος HDMI συνδέει το VAIO της σειράς L σε οποιαδήποτε HD Ready τηλεόραση για να παρακολουθήσετε βίντεο, φωτογραφίες, γραφικά ή να παίξετε παιχνίδια. Η ασύρματη μεταφορά δεδομένων γίνεται πιο γρήγορα με το Bluetooth® 3.0, ενώ η θύρα USB SuperSpeed 3.0 επιταχύνει την ταχύτητα μεταφοράς αρχείων έως και 10 φορές σε σύγκριση με το USB 2.0.

Η οικογένεια των «όλα-σε-ένα» multimedia PC VAIO L Series με οθόνες 24” από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από αρχές Απριλίου 2011.

Sony Vaio S Series:
Οι δυνατότητες, το design και η ευκολία στη μεταφορά συνδυάζονται μοναδικά στο VAIO® S Series, το νέο λεπτό notebook από τη Sony, διάστασης 13.3” (33,7 εκ.).

Η εσωτερική μπαταρία λιθίου –πολυμερούς παρέχει ενέργεια για λειτουργία μέχρι και 7 ωρών (σε λειτουργία Stamina). Συνδυάζεται με μια δεύτερη, λεπτή μπαταρία λιθίου – πολυμερούς (προαιρετική), την οποία μπορείτε να φορτίζετε ανεξάρτητα από το PC και να την τοποθετείτε χωρίς να αφαιρείτε την εσωτερική μπαταρία. Η δεύτερη μπαταρία προσαρμόζεται χωρίς να χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το PC, αυξάνοντας τη διάρκεια μπαταρίας μέχρι και στις 14 ώρες, αν βρίσκεστε μακριά από πηγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Το VAIO της σειράς S σχεδιάστηκε με γνώμονα την παραγωγικότητα στην καθημερινότητά σας. Η λειτουργία Fast Boot ενεργοποιεί το VAIO της σειράς S στο μισό χρόνο από ένα συμβατικό notebook, όταν «φορτώνει» τα Genuine Windows® 7. Ο χρόνος που εξοικονομείτε είναι σημαντικός όταν δουλεύετε με προθεσμίες ή όταν βιάζεστε στο αεροδρόμιο. Υπάρχει επίσης ένα εύκολα προσβάσιμο κουμπί WEB το οποίο ενεργοποιεί την πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε δευτερόλεπτα. Είναι ιδανικό για να ελέγξετε τα τελευταία σας e-mail, ενώ κάθεστε σε μία καφετέρια ή στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου.

Σε επιλεγμένα μοντέλα της σειράς θα βρείτε ενσωματωμένο το σύστημα VAIO «everywair» 3G WWAN, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέεστε στο διαδίκτυο εν κινήσει μέσω του δικού σας παρόχου mobile broadband σε ταχύτητες μέχρι και 7.2 Mbps.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x