Stoiximan Super League

Θ. Γιαννακόπουλος: «Ενωμένοι θα πολεμήσουμε»

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που είχε γίνει από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Ρισβά, την Κυριακή 20/2 προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς και παραβρέθηκε στη συζήτηση με θέμα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι. Στο τέλος της συνάντησης προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καθίσταται σαφές ότι ενωμένος μόνο θα πολεμήσει αυτήν την λαίλαπα με θεμιτά και νόμιμα μέσα».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που είχε γίνει από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Ρισβά, την Κυριακή 20/2 προς όλους τους επιφανείς Παναθηναϊκούς και παραβρέθηκε στη συζήτηση με θέμα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι.

Στο τέλος της συνάντησης προχώρησε σε δηλώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καθίσταται σαφές ότι ενωμένος μόνο θα πολεμήσει αυτήν την λαίλαπα με θεμιτά και νόμιμα μέσα».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήγε στο κάλεσμα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, επειδή όπως είπε, «Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι ο Ερασιτέχνης είναι η “μάνα του λόχου” και πρέπει να λαμβάνει θέση σε θέματα όπως αυτά που συνέβησαν. Με την πράξη αυτή, ο Παναθηναϊκός Α.Ο έδειξε ενωμένος σαν μια γροθιά και αυτό είναι σαφές. όσο ότι ενωμένος μόνο θα πολεμήσει αυτήν την λαίλαπα με θεμιτά και νόμιμα μέσα».

Και συνέχισε: «Ακούστηκαν πάρα πολλά, είπα τις απόψεις μου και θέλω να πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός Α. Ο που εκφράζει όλους τους φίλους του Συλλόγου θα κάνει ότι είναι δυνατό για να διατρανώσει ότι ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα συμβάλλει στην ομαλοποίηση της κατάσταση».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x