Stoiximan Super League

Live: Ξάνθη-Λάρισα 1-1 (Τελικό)

Μόνο μαθηματικές ελπίδες διατηρεί η Λάρισα για την παραμονή, καθώς μετά το 1-1 με την Ξάνθη (που δείχνει να έχει αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο) στα «Πηγάδια» για την 23η αγωνιστική, ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στη Football League. Δείτε το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr

Μόνο μαθηματικές ελπίδες διατηρεί η Λάρισα για την παραμονή, καθώς μετά το 1-1 με την Ξάνθη (που δείχνει να έχει αποφύγει οριστικά τον κίνδυνο) στα «Πηγάδια» για την 23η αγωνιστική, ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στη Football League.

Οι «βυσσινί» που είχαν αρκετές και σημαντικές απουσίες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Μπόατενγκ στο 14ο λεπτό, με τον Ρομέου να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 38’.

Δείτε το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr



90+4' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

83’ Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Κούλιτς περνάει στην θέση του Τσιμπάμπα.

76’ Κίτρινη κάρτα στον Ρέντζα.

75’ Ευκαιρία για τη Λάρισα! Απέναντι από το τέρμα ο Τσιμπάμπα, προσπαθεί να πλασάρει τον Γκσπούρνινγκ, ο οποίος πέφτει και διώχνει με τα πόδια.

72’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Πόι αφήνει την θέση του στον Κατόνγκο.

71’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρσελίνιο, πέφτει στη δεξιά γωνία και μπλοκάρει με υπερένταση ο Τσοντοφάλσκι.

69’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Καζάκης πήρε την θέση του Σουάνη.

64’ Αλλαγή για τη Λάρισα. Ο Σίμιτς αντί του Μετίν.

63’ Ευκαιρία για την Ξάνθη! Σέντρα από δεξιά με τον Πόι, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και έπιασε την κεφαλιά ο Μπόατενγκ, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Τσοντοφάλσκι.

60’ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Φλίσκας περνάει στην θέση του Κιντάνα.

59’ Καμία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια (μέχρι στιγμής) από τις δύο ομάδες στο β’ ημίχρονο.

53’ Από μία κίτρινη κάρτα σε Μπόατενγκ και Αμπουμπακάρι.

46' Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ρέντζας περνάει στην θέση του Μελίσση.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

38’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, 1-1! Ο Μετίν γεμίζει στην περιοχή, δεν απομακρύνουν οι αμυντικοί της Ξάνθης και ο Ρομέου με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έφερε το ματς στα ίσια.

37’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τσιμπάμπα από αριστερά, «άδειασε» τον Βάλλα και βγήκε απέναντι από το τέρμα, σούταρε με το δεξιά, πέφτει και αποκρούει ο Γκσπούρνινγκ, στην επαναφορά ο Ρομέου, που πιάνει ένα γυριστό, αλλά πάνω στη γραμμή διώχνει ο Κωστούλας.

27’ Νέα ευκαιρία για την Ξάνθη! Ο Πόι κάνει τη σέντρα από αριστερά, αποδέκτης ο Μαρσελίνιο -στο δεύτερο δοκάρι-, πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Βενετίδης πάνω στη γραμμή σώζει τον κίνδυνο.

23’ Καλή ευκαιρία για την Ξάνθη! Σέντρα από αριστερά, άψογο κοντρόλ από τον Κιντάνα που σουτάρει από το ύψος της περιοχής, σε ετοιμότητα ο Τσοντοφάλσκι.

16’ Ευκαιρία για τη Λάρισα! Κεφαλιά-πάσα του Πανκράτ στο δεύτερο δοκάρι για τον Τσιμπάμπα, πετάγεται σωτήρια και διώχνει με προβολή ο Αντεφέμι.

14' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, 1-0! Κόρνερ με τον Μαρσελίνιο, αναταραχή στην άμυνα η μπάλα κοντράρει και παίρνει τροχιά προς το τέρμα, απομακρύνεται -προσωρινά- (ενώ φαίνεται να έχει περάσει τη γραμμή) με τον Μπόατενγκ να σουτάρει με δύναμη και να σκοράρει για τους Ακρίτες.

11' Κίτρινη κάρτα στον Μετίν.

11’ Ο Πανκράτ βλέπει την κίτρινη κάρτα.

6' Αναγνωριστικού χαρακτήρα τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι.

1' Έναρξη του αγώνα.



Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Στιούαρτ, Κωστούλας, Βάλλας, Κομεσίδης, Αντεφέμι, Μπόατενγκ, Μαρσελίνιο, Πόι (72' Κατόνγκο), Κιντάνα (60' Φλίσκας), Σουάνης (69' Καζάκης).

Στον πάγκο έμειναν οι: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Γκλέισον, Βασιλακάκης.

Λάρισα (Νίκος Κωστένογλου): Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης, Κολοβέτσιος, Ταυλαρίδης, Μελίσσης (46' Ρέντζας), Αμπουμπακάρι, Ρομέου, Ιγκλέσιας, Μετίν (64' Σίμιτς), Πανκράτ, Τσιμπάμπα (83' Κούλιτς).

Στον πάγκο έμειναν οι: Πρίφτης, Καρανίκας, Κόζακ, Πλιάγκας.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Δημόπουλος, Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: «Πηγάδια»



Στο αντίστοιχο παιχνίδι της περασμένης περιόδου, η Λάρισα πήρε τη νίκη με σκορ 1-0. Γενικώς, πάντως η προϊστορία δείχνει Ξάνθη, καθώς σε σύνολο 19 αγώνων, μετράει 9 νίκες, μόλις 2 ήττες, ενώ 8 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.



Στον πρώτο γύρο (στο Αλκαζάρ ακόμα) η Λάρισα διέλυσε με 3-0 την SKODΑ Ξάνθη. Για τους «βυσσινί» είχαν σκοράρει οι Κανόμπιο (19’ πεν., 54’) και Ιγκλέσιας (27’).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x