Champions League

Χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι!

Η Τότεναμ νίκησε 1-0 τη Μίλαν στην Ιταλία κι έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Champions League! Την ίδια ώρα, η Σάλκε έπαιρνε ισοπαλία 1-1 από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια». Πρόσωπο της βραδιάς ο Ραούλ, ο οποίος πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης της γερμανικής ομάδας και με 71 γκολ, έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ με 139 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, «έπιασε» τον Μαλντίνι στην κορυφή της σχετικής λίστας!

Στην επανέναρξη του Champions League, χαμογέλασαν οι φιλοξενούμενοι. Η Τότεναμ έφυγε από την Ιταλία με νίκη 1-0 επί της Μίλαν, χάρη σε ένα γκολ του Πίτερ Κράουτς κι έκανε πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

«Έσπασαν καρδιές» στο τέλος στο Μιλάνο! Ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ του Ιμπραήμοβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στα χέρια ήρθαν ο Γκατούζο με ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τότεναμ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το παιχνίδι.

Την ίδια ώρα, η άλλη φιλοξενούμενη ομάδα, η Σάλκε έπαιρνε ισοπαλία 1-1 από τη Βαλένθια στο «Μεστάγια». Πρόσωπο της βραδιάς ο Ραούλ, ο οποίος πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης της γερμανικής ομάδας και με 71 γκολ, έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ με 139 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, «έπιασε» τον Μαλντίνι στην κορυφή της σχετικής λίστας! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το παιχνίδι.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της φάσης των ''16'' του Champions League:

Τρίτη, 15/2

Μίλαν-Τότεναμ 0-1
(80' Κράουτς)

Βαλένθια-Σάλκε 1-1
(17' Σολδάδο - 64' Ραούλ)

Τετάρτη, 16/2 (21:45)

Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα

Τρίτη, 22/2 (21:45)

Κοπεγχάγη-Τσέλσι
Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη, 23/2 (21:45)

Μαρσέιγ-Μαν. Γιουνάιτεντ
Ίντερ-Μπάγερν Μονάχου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x