Andy Gray

H Τσέλσι ξαναμπαίνει στο δρόμο των επιτυχιών

Το λονδρέζικο ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ της Fulham και της Chelsea ξεχωρίζει στη σημερινή στήλη του Andy Gray, με τον έμπειρο αναλυτή να θεωρεί πως οι «μπλε» θα επιστρέψουν στις παραδοσιακές τους νίκες με ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε παρακάτω την επιχειρηματολογία του για αυτό, όπως και τις εκτιμήσεις του για τον αγώνα Bolton – Everton, ο οποίος διεξάγεται μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή.

Το λονδρέζικο ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ της Fulham και της Chelsea ξεχωρίζει στη σημερινή στήλη του Andy Gray, με τον έμπειρο αναλυτή να θεωρεί πως οι «μπλε» θα επιστρέψουν στις παραδοσιακές τους νίκες με ένα γκολ διαφορά. Διαβάστε παρακάτω την επιχειρηματολογία του για αυτό, όπως και τις εκτιμήσεις του για τον αγώνα Bolton – Everton, ο οποίος διεξάγεται μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή. Οι επιλογές του Andy Gray είναι βασισμένες στα στοιχήματα και τις αποδόσεις που προσφέρει το ανταλλακτήριο της Betfair.

Bolton - Everton

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την Bolton και καθώς η Liverpool την έχει ξεπεράσει στη βαθμολογία, εκτιμώ πως οι πιθανότητες των Wanderers για μια θέση στο Europa League έχουν εξαφανιστεί οριστικά. Οι Trotters έχουν μικρό ρόστερ και πλησιάζουμε σε εκείνο το στάδιο της χρονιάς, όπου τύποι σαν τον Kevin Davies, τον Johan Elmander και τον Gary Cahill έχουν αρχίσει να κουράζονται. Οι δύο επιθετικοί ήταν υπέροχοι στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά τώρα έχει περάσει ένα διάστημα έξι αγώνων χωρίς γκολ από αμφότερους, το οποίο σίγουρα αποτελεί πονοκέφαλο για τον Owen Coyle. Δεν είναι μια ομάδα γεμάτη αστέρια και όταν αυτοί οι δύο βρίσκονται σε αφλογιστία είναι λογικό επακόλουθο όλη η ομάδα να αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα.

Η Everton έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια προσφάτως και παρότι είμαι βέβαιος ότι ο David Moyes δεν ήταν ακριβώς ευτυχισμένος για τα τρία γκολ που δέχτηκε η ομάδα του εντός κόντρα στην Blackpool, ήταν σίγουρα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Με τη φόρμα στο σκοράρισμα του Louis Saha και την επιστροφή του Tim Cahill στο βασικό σχήμα, πιστεύω πως η Everton μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Το πιο αναμενόμενο δεν είναι να δούμε τον Αυστραλό να μπαίνει στη λίστα των σκόρερ;

Προτάσεις:

Υπέρ στην ισοπαλία @ 3.35 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Υπέρ στο Ακριβές Σκορ 1-1 @ 7.00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Υπέρ στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Tim Cahill @ 3.30 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Fulham - Chelsea

Η συζήτηση όλη την εβδομάδα πριν από το Τσέλσι – Λίβερπουλ γίνονταν για τον Fernando Torres, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα και δεν είχε ποτέ την επίδραση που αναμενόταν από αυτόν. Για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν συνολικά φτωχή η εμφάνιση της Chelsea και στην καλύτερη περίπτωση να άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Fulham έχει βελτιωθεί πολύ από τα Χριστούγεννα και διαθέτει έναν εξαιρετικά φορμαρισμένο παίκτη, τον Clint Dempsey, με τους φιλάθλους της να έχουν την αυτοπεποίθηση τουλάχιστον για την ισοπαλία. Η μοιρασιά των βαθμών δεν θα είναι το πιο απρόσμενο αποτέλεσμα στον κόσμο, αλλά έχω την αίσθηση πως με το ντεμπούτο του Torres να μην μας απασχολεί πια, η Chelsea θα επιστρέψει στη φόρμα που είχε πριν το Σαββατοκύριακο και θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι με ένα γκολ διαφορά.

Ο Frank Lampard είναι αθόρυβος τις τελευταίες εβδομάδες, τώρα όμως αρχίζει να φτάνει στα επίπεδα της φυσικής κατάστασης που θα ήθελε. Παράλληλα, ο Torres θα έχει περάσει περισσότερο χρόνο με τους νέους του συμπαίκτες. Αν παίξει εδώ, θα νιώθει σίγουρα πιο δεμένος με την υπόλοιπη ομάδα απ’ ότι την περασμένη Κυριακή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x