Δελτία Τύπου

Ξέρεις μπάλα; …Πιστοποίηση!

Το N’JOY UNI-League διανύει μία περίοδο …παύσης πυρός καθώς οι φοιτητές όσο κι αν έχουν το μυαλό τους στη μπάλα, δεν μπορούν παρά να σκέφτονται και την εξεταστική τους με το βουνό των χρωστούμενων μαθημάτων να τους κόβει κάπως την όρεξη για οποιαδήποτε άλλη ασχολία!

Το N’JOY UNI-League διανύει μία περίοδο …παύσης πυρός καθώς οι φοιτητές όσο κι αν έχουν το μυαλό τους στη μπάλα, δεν μπορούν παρά να σκέφτονται και την εξεταστική τους με το βουνό των χρωστούμενων μαθημάτων να τους κόβει κάπως την όρεξη για οποιαδήποτε άλλη ασχολία! Έτσι, η διοργάνωση στις περισσότερες πόλεις αναλώνεται περισσότερο σε διεξαγωγή αναβληθέντων αγώνων – που δεν είναι και λίγοι – με σκοπό σε 2 βδομάδες που θα έχουμε φτάσει και στο τέλος του Φλεβάρη, να ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δραστηριότητα της Β Φάσης. Όσες πόλεις έχουν «καθαρίσει» από αναβολές, ξεκίνησαν ήδη δειλά – δειλά την 1η αγωνιστική της Α Φάσης αλλά και πάλι τα χρονικά περιθώρια διεξαγωγής των αγώνων είναι πολύ χαλαρά λόγω των προεξαρχουσών υποχρεώσεων στις σχολές!

Μιας που μιλάμε για σχολές, εξεταστικές και εκπαίδευση γενικότερα, ας κάνουμε μία μνεία στον υποστηρικτή της διοργάνωσης που ακούει στο όνομα όμιλος PEOPLECERT και έχει να κάνει με πιστοποιήσεις γνώσεων… Πιο συγκεκριμένα:

O Όμιλος PEOPLECERT υποστηρίζει διοργανώσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πνεύματος, των δεξιοτήτων και της ευγενούς άμιλλας, όπως το N’JOY UNI-League. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει στους νικητές της κάθε πόλης 50% έκπτωση στις εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds και μία κάρτα υποψηφίου ΕCDL Expert, ενώ στους πρωταθλητές Ελλάδος και στις τρεις κατηγορίες προσφέρει εντελώς δωρεάν εξετάσεις Αγγλικών City & Guilds και μια πλήρη πιστοποίηση ECDL Expert.

Στην Κοινωνία της Γνώσης, η πιστοποίηση έχει γίνει ένα απαραίτητο εργαλείο που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης ζωής και αποτελεί σημαντικό συστατικό για την καριέρα και για τη ζωή όλων μας. H αγορά εργασίας αλλάζει και γίνεται ολοένα πιο ανταγωνιστική και πιο απαιτητική. Μέσα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η εσωτερική ανάγκη κάθε ανθρώπου να πρωταγωνιστήσει και να αναδειχθεί, τον οδηγεί σε ανάλογη εκπαίδευση, εξέλιξη και καθιέρωση. Όπλο του σε αυτήν την προσπάθεια είναι η απόκτηση προσόντων και κυρίως η Πιστοποίηση, που αποτελεί την αντικειμενική απόδειξη κατοχής αυτών.

Ο Όμιλος PEOPLECERT - Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων πιστοποίησης όπως ECDL, City & Guilds, ITIL®, SIX SIGMA, CEEL-ECLT και έχει εκδώσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2.2 εκατομμύριο πιστοποιητικά. Με κορυφαία θέση διεθνώς, διατηρεί θυγατρικές σε 3 χώρες (Κίνα, Τουρκία, Πορτογαλία) και αναπτύσσει δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο, μέσω τοπικών συνεργατών. Ο Όμιλος PEOPLECERT προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω πιστοποιημένων εξεταστικών κέντρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ διασφαλίζει την ποιότητα της επιχειρηματικής λειτουργίας με πρότυπα όπως το ISO 9001, το ISO 10002, το ISO 14001 και το ISO 27001.

Οι Πιστοποιήσεις του Ομίλου PEOPLECERT αναγνωρίζονται από την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του δημοσίου σε όλο τον κόσμο. Δεκάδες Πανεπιστήμια στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν την αξία της πιστοποίησης, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν το Oxford, Cambridge, London School of Economics, Warwick, Manchester, Aston, Reading, Leicester, City, Bath, Cardiff, Loughborough, Lancaster, Nottingham, Exeter, Glasgow, Southampton, Strathclyde, York, Durham, Newcastle, Edinburgh και άλλα. Περισσότερες από 300 επιχειρήσεις στην Ελλάδα αναγνωρίζουν την αξία της Πιστοποίησης ECDL και έχουν δημοσιεύσει πάνω από 1.000 αγγελίες. Το ECDL έχει αναγνωριστεί από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ ως έγκυρο πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων Η/Υ και τα Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds αναγνωρίζονται επίσης από το ΑΣΕΠ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x