Δελτία Τύπου

Mάθημα στον NovaΣΠΟΡ FM!

Ένα διαφορετικό μάθημα έκαναν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου. Δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τους, Κατερίνα Αρβανίτη και Γιάννης Δημητράκης, επισκέφθηκαν τον NovaΣΠΟΡ FM και είχαν την πρώτη τους επαφή με το χώρο της δημοσιογραφίας. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συνομιλήσουν με τον Γενικό Διευθυντή του σταθμού και κορυφαίο αθλητικό συντάκτη, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ένα διαφορετικό μάθημα έκαναν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου. Δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τους, Κατερίνα Αρβανίτη και Γιάννης Δημητράκης, επισκέφθηκαν τον NovaΣΠΟΡ FM και είχαν την πρώτη τους επαφή με το χώρο της δημοσιογραφίας. Ακόμα σπουδαιότερα, όπως αποδείχτηκε από τις αντιδράσεις των σαράντα μαθητών, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Γενικό Διευθυντή του σταθμού και κορυφαίο αθλητικό συντάκτη, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές ο NovaΣΠΟΡ FM το πρωί της Παρασκευής. Τα δύο τμήματα της ΣΤ’ τάξης ξεναγήθηκαν από τον Διευθυντή Σύνταξης του σταθμού, Γιώργο Τσάμπρα, και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τη δουλειά που καλείται να κάνει ένας δημοσιογράφος, ενώ δεν έλειψαν και τα παιδιά εκείνα που, από τα 12 χρόνια τους μόλις, φάνηκε ότι το έχουν βάλει σκοπό να σταδιοδρομήσουν στο χώρο, «βομβαρδίζοντας» με στοχευμένες ερωτήσεις τους συναδέλφους.

Στους νεαρούς μαθητές κλήθηκαν να απαντήσουν ο πολιτικός συντάκτης, Ανδρέας Μορφόπουλος, από το αθλητικό τμήμα ο Νίκος Ζέρβας, ο οποίος γνώρισε μάλιστα και μια μικρή αποθέωση μετά την εκφώνηση του δελτίου, ο Νικόλας Ακτύπης εκ μέρους του site του www.sport-fm.gr και οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, Κωνσταντίνα Πανούτσου και Σωτήρης Ταμπάκος.

Στο τέλος, όμως, φάνηκε τι πραγματικά είχαν στο μυαλό τους οι μικροί μαθητές όταν αποφάσιζαν να επισκεφθούν τον NovaΣΠΟΡ FM. Βγαίνοντας από τα στούντιο του ραδιοφώνου, όπου είδαν και άκουσαν τον Δ/ντή προγράμματος Μιχάλη Λεάνη και τον Κώστα Παπαγεωργίου, συνάντησαν τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο. Δεν έχασαν την ευκαιρία και με έκδηλο ενθουσιασμό, τον περικύκλωσαν, του ζήτησαν αυτόγραφα, και του έκαναν...καταιγιστικές ερωτήσεις, δείχνοντας ότι έχουν βάλει σκοπό να του μοιάσουν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x