Stoiximan Super League

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Σε ρυθμούς Άρη κινούνται από σήμερα στου Ρέντη, αφού παρελθόν αποτελεί ήδη η νίκη με σκορ επί της Skoda Ξάνθης για τον Ολυμπιακό. Από την 22η αγωνιστική αρχίζουν τα δύσκολα για τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο «πακέτο» αγώνων, από το οποίο αν βγουν αλώβητοι θα φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινά προπονήσεις ο Μαΐα.

Σε ρυθμούς Άρη κινούνται από σήμερα στου Ρέντη, αφού παρελθόν αποτελεί ήδη η νίκη με σκορ 1-0 επί της Skoda Ξάνθης για τον Ολυμπιακό. Από την 22η αγωνιστική αρχίζουν τα δύσκολα για τους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο «πακέτο» αγώνων, από το οποίο αν βγουν αλώβητοι θα φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξεκινά προπονήσεις ο Μαΐα.

Μπορεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε να μίλησε για δέκα τελικούς, αλλά αυτοί ξεκινούν ουσιαστικά από την ερχόμενη αγωνιστική και το ματς κόντρα στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει ένα πρόγραμμα σερί δύσκολων αγώνων, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ώστε να παραμείνει σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά το ματς με τους «κίτρινους» ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ο Πανιώνιος που «καίγεται» για βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ΑΕΚ εντός. Αν σε αυτούς τους αγώνες οι Πειραιώτες κάνουν το απόλυτο θα είναι και πρωταθλητές, αλλιώς ίσως μπλέξουν σε …περιπέτειες.

Ενόψει Άρη

Για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος έμεινε εκτός με την Skoda κυρίως για προληπτικούς λόγους, όπως και τον Γιάννης Ποτουρίδη, ο οποίος θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα. Στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού θα βρίσκεται και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί, λόγω της αποβολής του στον αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πρέπει να αποφασιστεί σε ποιον από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής του ο Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος κόντρα στους Ακρίτες συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ξεκινά προπονήσεις ο Μαΐα

Το «παρών» στην προπόνηση της Τρίτης, αφού σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει ρεπό, θα δώσει ο Αρτούρ Μαΐα. Ο Βραζιλιάνος χαφ θα δοκιμαστεί για μερικές ημέρες από τους Πειραιώτες και να πείσει θα αποκτηθεί. Το δοκιμαστικό trial θα κρατήσει για περίπου δέκα ημέρες.

Σκάουτερ της Σίτι στο Καραϊσκάκη

Από τα επίσημα του Καραϊσκάκη παρακολούθησε τον αγώνα ο σκάουτερ της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τόνι Μπόουεν, ο οποίος δεν έγινε γνωστό ποιους παίκτες είχε στο στόχαστρό του, είχε έρθει στην Αθήνα για να δει τον Άρη και επ’ ευκαιρία πήγε να «τσεκάρει» και τον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο είναι να ενδιαφέρεται για τους Βασίλη Τοροσίδη και Γιάννη Φετφατζίδη.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x