Stoiximan Super League

«Το νου σας στους Σισέ και Λέτο»

Προσέχει για να έχει. Τα μάτια τους… δεκατέσσερα στους Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν ο Μανόλο Χιμένεθ. «Έχουμε σημαντικό προβάδισμα, παίξτε έξυπνα», επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου την Τετάρτη (στις 21:00) με τον Παναθηναϊκό.

Προσέχει για να έχει. Τα μάτια τους… δεκατέσσερα στους Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν ο Μανόλο Χιμένεθ. «Έχουμε σημαντικό προβάδισμα, παίξτε έξυπνα και προκριθείτε», επεσήμανε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου την Τετάρτη (στις 21:00) με τον Παναθηναϊκό.

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα και τώρα μένει να το διαφυλάξουμε. Δεν έχουμε εμείς την πίεση, αλλά ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας, να επιβάλουμε το ρυθμό μας και να μην παρασυρθούμε από τον αντίπαλο», είπε, αρχικά, ο Χιμένεθ στους παίκτες του.

«Ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιτεθεί. Είναι σημαντικό να κρατάμε εμείς την μπάλα, να την κυκλοφορούμε σωστά και να προσπαθούμε για το γκολ χωρίς άγχος. Ο αντίπαλος έχει το άγχος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Το σημαντικότερο είναι να διαχειριστούμε εμείς σωστά το ματς», πρόσθεσε και συνέχισε, λέγοντάς τους: «Αν πετύχει ένα γκολ στο ξεκίνημα ο αντίπαλος, θα αλλάξει η ψυχολογία του. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη δεχτούμε γκολ».

Ταυτόχρονα, στάθηκε ξανά στον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ αναφέρθηκε και στον Σεμπαστιάν Λέτο, τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι: «Το βασικό τους όπλο είναι ο Σισέ και θα αμυνθούμε συνολικά σωστά, ώστε να μη φτάνει η μπάλα σ' αυτόν. Το έχετε ξανακάνει! Θέλει προσοχή και ο Λέτο. Πρέπει να τον μαρκάρετε από κοντά και να μην τον αφήνετε να κάνει κούρσες, επειδή μπορεί να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους».

Δίνει μάχη ο Μανωλάς!

Κάτι σαν… ιατρικό θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση του Κώστα Μανωλά.

Ο 19χρονος αμυντικός, διαψεύδοντας όλα τα ιατρικά προγνωστικά φαίνεται να ξεπερνά σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος προπόνησης το απόγευμα της Δευτέρας και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Γεωργέας, που συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νταβίντ Ματέος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ο 23χρονος Ισπανός αμυντικός δεν είναι απίθανο να βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο έτερος νεοαποκτηθείς Ναμπίλ Μπάχα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x