Stoiximan Super League

Γεωργιάδης για το καλοκαίρι…

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες της ΑΕΚ και του ίδιου του Γιώργου Γεωργιάδη για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Δεν… συγκινήθηκε ο Πέτρος Θεοδωρίδης από την πρόταση της «Ένωσης» και τις πιέσεις του 24χρονου φορ για να πάρει μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό. Επαναφορά ετοιμάζει η ΑΕΚ, αλλά πλέον από το καλοκαίρι.

Άκαρπες ήταν οι προσπάθειες της ΑΕΚ και του ίδιου του Γιώργου Γεωργιάδη για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Η πρόταση 500.000 ευρώ συν τρεις παίκτες ως ανταλλάγματα δεν… συγκίνησε τον ισχυρό άνδρα του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη, όπως και οι πιέσεις που άσκησε ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός.

Η προθεσμία για τις μεταγραφές ολοκληρώθηκε και ο 24χρονος άσος παραμένει στα «λιοντάρια», χωρίς όμως η ΑΕΚ να εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον αποκτήσει.

Όλα δείχνουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει νέα απόπειρα να μετακομίσει στην «Ένωση».

Τότε μάλιστα λέγεται πως ο διεθνής φορ θα έχει την ευχέρεια να εξαγοράσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του με τον Πανσερραϊκό έναντι μόλις 100.000 ευρώ και να μεταγραφεί στην ομάδα της αρεσκείας του.

Έτσι η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τρεις μεταγραφές, τους Μίτσελ, Μπάχα και Ματέος, μία παρ’ ολίγον προσθήκη (Γεωργιάδης) και μία παρ’ ολίγον πώληση, αφού ο Ίσμαελ Μπλάνκο απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Εσκίσεχιρσπορ παρότι η διοίκηση της «Ένωσης» ήταν έτοιμη να τον παραχωρήσει έναντι 500.000 ευρώ στην τουρκική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x