Stoiximan Super League

Ρελάνς για Γεωργιάδη, πρόταση για Πουλίδο

Νέα πρόταση στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη ετοιμάζει η ΑΕΚ, την οποία μάλιστα αναμένεται να καταθέσει εντός των ημερών. Ατού για την «Ένωση» η συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης για Πουλίδο χτύπησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Νέα πρόταση στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη ετοιμάζει η ΑΕΚ, την οποία μάλιστα αναμένεται να καταθέσει εντός των ημερών. Ατού για την «Ένωση» η συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης για Πουλίδο χτύπησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Η πρώτη …επαφή με τον Πανσερραϊκό ήταν ύψους 350.000 ευρώ κι ενός δανεικού και απορρίφθηκε από τα «λιοντάρια», ωστόσο στην ΑΕΚ δεν το βάζουν κάτω. Η επόμενη προσπάθεια για τον Γεωργιάδη αναμένεται να φτάσει μέχρι και τις 600.000 ευρώ κι έναν δανεικό ή να είναι λίγο μεγαλύτερη από τις 350.000 ευρώ και περισσότερους παίκτες ως δανεικούς. Στην «Ένωση» μάλιστα είναι αισιόδοξοι για την νέα πρόταση για δύο λόγους. Πρώτον διότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μπορεί να εξαγοράσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του βάσει του κανονισμού Webster (όποιος παίκτης υπογράψει πριν από τα 28 μπορεί να το εξαγοράσει, εφόσον συμπληρωθούν τα τρία πρώτα χρόνια) και να υπογράψει στον «Δικέφαλο» αντί του ποσού των 100.000 ευρώ το καλοκαίρι και δεύτερον λόγω της εμπλοκής του Δημήτρη Μελισσανίδη στην υπόθεση, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το αφεντικό των Σερραίων, Πέτρο Θεοδωρίδη.

«Χτυπάει» Πουλίδο

Η διαφορά στο οικονομικό που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με τον Κάσιο, έχει οδηγήσει την ΑΕΚ να στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα, έχει κάνει πρόταση στον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Ρούμπεν Πουλίδο, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ακόμα απάντηση από τους Αρκάδες, οι οποίοι παρουσιάζονται διστακτικοί, για τον λόγο ότι αν παραχωρήσουν τώρα τον Ισπανό μπακ, δεν θα έχουν το χρόνο να αναπληρώσουν το κενό που θα δημιουργηθεί στην αμυντική τους γραμμή.

Αν τελικώς δεν προχωρήσει του Πουλίδο, η ΑΕΚ θα επιστρέψει και πάλι στην περίπτωση Κάσιο, ο οποίος είναι σταντ μπάι, όπως δήλωσε ο πατέρας του στην SPORTDAY: «Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Traffic και την ΑΕΚ και περιμένω ειδοποίηση από τους μάνατζέρ μου για να ανέβω στο αεροπλάνο. Μου έχουν πει να περιμένω μέχρι το Σαββατοκύριακο. έχω ετοιμάσει τις βαλίτσες! Είναι όνειρο για μένα να παίξω στην Ευρώπη και θα είμαι ευτυχισμένος, αν πάνε όλα καλά με την ΑΕΚ».

Ερωτηθείς μάλιστα για το τι πληροφορίες έχει για τον «Δικέφαλο», απάντησε: «Έχω τις καλύτερες συστάσεις για την ΑΕΚ. Δεν έχω μιλήσει με κάποιο συμπατριώτη μου εκεί, αλλά επικοινώνησα με τον Έκι Γκονσάλες. Μου είπε να μην το σκεφτώ στιγμή και να αποδεχτώ την πρόταση. Ότι είναι μεγάλη ομάδα, διεκδικεί τίτλους, έχει φανατικό κοινό. Μου είπε ότι θα είναι φανταστική εμπειρία, να μην αφήσω την ευκαιρία. Μου μίλησε και για την Αθήνα».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x