Stoiximan Super League

Παίρνει παράταση του Κριστιάνο

Μάταια περίμεναν σήμερα την άφιξη του μάνατζερ Κριστιάνο Μοράες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Νέλσον Αλμέιδα ζήτησε επιπλέον χρόνο για να βρει ομάδα για τον πελάτη του και έτσι οι διαδικασίες για την αποδέσμευση του Πορτογάλου παίρνουν παράταση. Μένει ο Μπαλάφας.

Μάταια περίμεναν σήμερα την άφιξη του μάνατζερ Κριστιάνο Μοράες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Νέλσον Αλμέιδα ζήτησε επιπλέον χρόνο για να βρει ομάδα για τον πελάτη του και έτσι οι διαδικασίες για την αποδέσμευση του Πορτογάλου παίρνουν παράταση.

Σε επικοινωνία που είχε με το olapaok, η πλευρά του 27χρονου μεσοεπιθετικού εξήγησε ότι η αναβολή της συνάντησης με τον Παντελή Κωνσταντινίδη οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη η φόρμουλα για την αποχώρηση του παίκτη. Μια νέα ομάδα δηλαδή για τον Κριστιάνο και το ποσό της αποζημίωσης.

Μένει ο Μπαλάφας

Μετά τον πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη και ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Χάβος έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σωτήρη Μπαλάφα. Η υπομονή, η επιμονή, η δουλειά και οι απουσίες στη μεσαία γραμμή, του έδωσαν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια και αυτός δεν άφησε την ευκαιρία να πάρει χαμένη. Στο σημερινό τετ-α-τετ που είχε με τον Χάβο, πήρε για ακόμα μία φορά διαβεβαιώσεις ότι θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες και έτσι η μετακόμιση στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο που μέχρι πριν από λίγες θεωρούνταν σίγουρη, δεν θα γίνει, καθώς τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι θα μείνει στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x