Δελτία Τύπου

Οι προσφορές της SPORTDAY για το Σαββατοκύριακο!

Μη χάσετε αύριο τη SPORTDAY! Στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας θα βρείτε μία μοναδική, εκπτωτική προσφορά από το e-shop.gr.

Η SPORTDAY συνεχίζει τις προσφορές για τους αναγνώστες της και το Σαββατοκύριακο! Αποκλειστικά για τους αναγνώστες της SPORTDAY, το ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop.gr προσφέρει:

με τη SPORTDAY Σαββάτου το MP3 Player της OP (4 GB) από 37,50 μόνο 27,50 ευρώ και

με τη SPORTDAY Κυριακής τον αποκωδικοποιητή Mpeg4 της EUROSAN SD-1000 από 39,90 μόνο 30,90 ευρώ.

Ακούστε τα αγαπημένα σας MP3 όπου και αν βρίσκεστε και μη χάσετε στιγμή από τον αγώνα της ομάδας σας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 χάρη στο ενσωματωμένο FM Radio μόνο με 27,50 ευρώ στη SPORTDAY Σαββάτου!

Υποδεχθείτε τη νέα ψηφιακή εποχή στην τηλεόραση με τον αποκωδικοποιητή EUROSAN SD-1000 μόνο με 30,90 ευρώ επωφελούμενοι της προσφοράς της SPORTDAY αυτής της Κυριακής και του e-shop.gr. Συνδέεται εύκολα σε κάθε μοντέλο τηλεόρασης και σας εξασφαλίζει την ομαλότερη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή με ένα οικονομικό και αξιόλογο πακέτο.


Η έκπτωση ισχύει με τον ειδικό κωδικό προσφοράς που αναγράφεται μέσα στο φύλλο της εφημερίδας κάθε ημέρας. Η χρήση του κωδικού που εξασφαλίζει την προνομιακή τιμή μπορεί να γίνει είτε On line, είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή σε ένα από τα 70 e-shop points.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x