Andy Gray

Ο Λάμπαρντ οδηγεί την Τσέλσι σε νέα νίκη

Η Chelsea δείχνει να ξαναβρίσκει την ηρεμία της και μια νέα επικράτηση σε βάρος της Bolton θα βοηθήσει σ’ αυτό, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray. Ο έμπειρος σχολιαστής καταθέτει τα προγνωστικά του, τονίζοντας επίσης ότι ο Frank Lampard προδιαθέτει ως πιθανός σκόρερ, στην αναμέτρηση της Δευτέρας για την 23η αγωνιστική της Premier League.

Η Chelsea δείχνει να ξαναβρίσκει την ηρεμία της και μια νέα επικράτηση σε βάρος της Bolton θα βοηθήσει σ’ αυτό, όπως υποστηρίζει ο Andy Gray. Ο έμπειρος σχολιαστής καταθέτει τα προγνωστικά του, τονίζοντας επίσης ότι ο Frank Lampard προδιαθέτει ως πιθανός σκόρερ, στην αναμέτρηση της Δευτέρας για την 23η αγωνιστική της Premier League. Εξάλλου, στο παιχνίδι που θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα, η Blackburn θα αξιοποιήσει κατά την άποψή του τη δύναμη της έδρας, κόντρα στη West Brom. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Blackburn - West Brom

Ένας από τους προβληματισμούς που είχαν οι φίλαθλοι της Blackburn όταν ανέλαβε την ομάδα τους ο Steve Kean, ήταν το γεγονός ότι ο νέος προπονητής δεν θα μπορούσε να προσελκύσει παίκτες μεγάλου βεληνεκούς, αντίθετα με ό,τι έκανε ο Sam Allardyce. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε σε βάθος χρόνου αν αυτό αποδειχθεί αληθές, αλλά η απόκτηση ως δανεικών του Jermaine Jones και του Roque Santa Cruz (ο οποίος θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη θητεία του στο Ewood Park) είναι ασφαλώς μία καλή αρχή για τη μεταγραφική δραστηριότητα του Kean. Ωστόσο, θα πρέπει ταυτόχρονα να σιγουρέψει την παρουσία του μεγάλου Chris Samba στην ομάδα, αφού τα ηγετικά χαρακτηριστικά και η κυριαρχία του στο ψηλό παιχνίδι είναι στοιχεία που δεν αντικαθίστανται εύκολα.

Η West Brom είναι αρκετά απρόβλεπτη φέτος. Έχει να επιδείξει λιγοστές πολύ καλές εμφανίσεις -όπως εκείνη εναντίον της Manchester United, παιχνίδι στο οποίο τελικά ηττήθηκε- αλλά και πολλές μετριότατες εμφανίσεις, όπου δεν έμοιαζε καν με ομάδα της Premier League. Αν αυτή τη φορά παρουσιάσουν το πρόσωπο που είχαν δείξει εναντίον της United, τότε θα είναι οπωσδήποτε σε θέση να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία. Αυτό, όμως, είναι ένα πολύ μεγάλο «αν».

Η Blackburn παρουσιάζει σταθερότητα στο γήπεδό της εδώ και μερικά χρόνια, έχει αποκτήσει την συνήθεια να κερδίζει τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στις έξι τελευταίες θέσεις της κατάταξης και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κατάσταση θα διατηρηθεί και σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Προτάσεις:

Υπέρ στην Blackburn @ 2,30 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Υπέρ στην Blackburn για νίκη με ακριβές σκορ 2-0 @ 11,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Υπέρ στην Blackburn για να μη δεχθεί γκολ (clean sheet) @ 3,20 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Bolton – Chelsea

Η Chelsea μοιάζει να έχει τελικά ξεφύγει από την καταιγίδα και μοιάζει κάπως με την ομάδα που προκαλούσε θαυμασμό στο ξεκίνημα της περιόδου. Ίσως πέρασε απλώς ένα άσχημο διάστημα, κατά το οποίο οι παίκτες ήταν «άδειοι» από ενέργεια και από αυτοπεποίθηση. Ίσως πάλι οι επιστροφές του Michael Essien και του Frank Lampard έκαναν τη διαφορά στη μεσαία γραμμή και έδωσαν σε ολόκληρη την ομάδα πραγματική ώθηση. Έχω αναφερθεί ξανά στο γεγονός ότι η Chelsea έχει κάπως περιορισμένες λύσεις στο φετινό της ρόστερ. Το να αντικαθιστάς παίκτες όπως είναι αυτοί οι δύο, είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις.

Η Bolton ξεκίνησε την σεζόν εξαιρετικά και η συνεργασία του επιθετικού διδύμου Kevin Davies και Johan Elmander είναι η καλύτερη που έχουμε δει εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις διαρκώς παιχνίδια σ’ ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γι’ αυτό η ομάδα τους βγήκε λίγο από τα νερά της τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι παίκτες του Owen Coyle θα προβάλουν αντίσταση στην Chelsea και περιμένω να δω μερικά δυνατά τάκλιν μέσα στο γήπεδο, ενδεχομένως και μερικές κάρτες, εφόσον η κατάσταση ξεφύγει από τα όρια. Εντούτοις, με την Chelsea σε ανοδική τροχιά και με την Bolton να έχει ξεμείνει κάπως από δυνάμεις στη δεδομένη στιγμή, πιστεύω ότι οι κάτοχοι του τίτλου θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τον Lampard να πετυχαίνει μάλιστα ένα καθοριστικό γκολ.

Προτάσεις:

Υπέρ στην Chelsea @ 1,65 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Υπέρ στην Chelsea για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 9,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Υπέρ στον Frank Lampard για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (anytime) @ 2,80 εφόσον παίξει βασικός, στο ανταλλακτήριο της Betfair

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x