Δελτία Τύπου

Η νέα εμφάνιση των Τρικολόρ από τη Nike

Η Nike ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο Espace Cambon, παρουσιάζοντας τις νέες εμφανίσεις της εθνικής ομάδας μαζί με τους Γάλλους παίκτες Abou Diaby, Alou Diarra, Florent Malouda και Yann M’Villa, τον Γάλλο προπονητή Laurent Blanc και τον Πρόεδρο και ΠΔΣ της Nike Inc., Mark Parker.

Η Nike ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο Espace Cambon, παρουσιάζοντας τις νέες εμφανίσεις της εθνικής ομάδας μαζί με τους Γάλλους παίκτες Abou Diaby, Alou Diarra, Florent Malouda και Yann M’Villa, τον Γάλλο προπονητή Laurent Blanc και τον Πρόεδρο και ΠΔΣ της Nike Inc., Mark Parker.

Οι κομψά σχεδιασμένες εμφανίσεις συνδυάζουν τη Γαλλική φινέτσα και παράδοση με την καινοτομία των προϊόντων Nike. Ο συνδυασμός αυτός απέδωσε μια εμφάνιση που ξεχωρίζει, η οποία σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις και να ελαχιστοποιήσει τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Ο Γάλλος προπονητής Laurent Blanc σχολίασε: “Αυτή η φανέλα αντιπροσωπεύει το πνεύμα της Γαλλικής κομψότητας, η οποία είναι αναγνωρισμένη διεθνώς. Ο πραγματικά κομψός γιακάς, το νέο μπλε χρώμα και η προσθήκη του κόκκινου χρώματος βελτιώνουν πραγματικά την όψη της νέας εμφάνισης. Αυτό ταιριάζει με τη φιλοσοφία που θέλω να δημιουργήσω: δημιουργικότητα, ταπεινοφροσύνη και φιλοδοξία”.

Μια λεπτομέρεια της νέας εμφάνισης της Εθνικής Γαλλίας είναι το μήνυμα "Nos Differences Nous Unissent" (οι διαφορές μας, μας ενώνουν), το οποίο είναι αποτυπωμένο πίσω από το έμβλημα της FFF, πάνω από την καρδιά των παικτών. Η Nike έχει πλούσιο ιστορικό περιπτώσεων στις οποίες χρησιμοποίησε τον αθλητισμό για να διαδραματίσει θετικό ρόλο στο γκρέμισμα των προκαταλήψεων και για να βοηθήσει τους ανθρώπους να φτάσουν στο έπακρο των δυνατοτήτων τους. Η Nike και η FFF δεσμεύτηκαν από κοινού να υποστηρίξουν το έργο της Fondation du Football χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο ως μέσο προώθησης των θετικών πλευρών της ποικιλομορφίας στην κοινωνία.

Τελική λεπτομέρεια: η αριστερή μανσέτα διαθέτει τελείωμα με ανάγλυφο υφαντό εξάγωνο που αποκαλύπτει το Γαλλικό tricolor σε αποχρώσεις του μπλε. Το εξάγωνο αντιπροσωπεύει το σχήμα της χώρας - οι Γάλλοι αποκαλούν τη χώρα τους " L’Hexagone".

Η νέα εμφάνιση της Εθνικής Γαλλίας θα φορεθεί για πρώτη φορά στον αγώνα ενάντια στη Βραζιλία στο Stade de France στις 9 Φεβρουαρίου. Η νέα εμφάνιση και τα προϊόντα Nike Sportswear με το σήμα της FFF θα αρχίσουν να διατίθενται από τα καταστήματα λιανικής πώλησης στις 5 Φεβρουαρίου.

Η εμφάνιση ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση Considered Design της Nike και είναι η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη εμφάνιση που έχει δημιουργήσει η Nike έως σήμερα καθώς η φανέλα και το σορτς έχουν κατασκευαστεί από πολυεστερικό υλικό με μικροΐνες το οποίο προέρχεται εξ' ολοκλήρου από ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες. Στη φανέλα, το υλικό αυτό συνδυάζεται με οργανικό βαμβάκι (96% ανακυκλωμένος πολυεστέρας, 4% οργανικό βαμβάκι).

Εκτός από την εμφάνιση για το γήπεδο, η Nike παρουσίασε επίσης μια ευρύτερη σειρά προϊόντων Nike Sportswear με το σήμα της FFF, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για τους φιλάθλους και μπορούν να φοριούνται και εκτός γηπέδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x