Δελτία Τύπου

Όμιλοι για όλα τα γούστα και …MAD!

Το Ν’JOY UNI-League διανύει την 5η του αγωνιστική και το ενδιαφέρον του αισίως κορυφώνεται. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 8-9 ομάδες που έχουν το απόλυτο των νικών, όμως αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι ακόμα. Ο αριθμός των ομάδων είναι τόσο μεγάλος που είναι επόμενο οι όμιλοι των 8 ομάδων να μην έχουν απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους. Έτσι, ενώ άλλοι όμιλοι είναι εξαιρετικά δύσκολοι και αναγκαστικά θα υπάρξουν δυνατές ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η θέση, δεν ισχύει το ίδιο παντού.

Το Ν’JOY UNI-League διανύει την 5η του αγωνιστική και το ενδιαφέρον του αισίως κορυφώνεται. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν 8-9 ομάδες που έχουν το απόλυτο των νικών, όμως αυτό δε λέει απαραίτητα κάτι ακόμα. Ο αριθμός των ομάδων είναι τόσο μεγάλος που είναι επόμενο οι όμιλοι των 8 ομάδων να μην έχουν απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους. Έτσι, ενώ άλλοι όμιλοι είναι εξαιρετικά δύσκολοι και αναγκαστικά θα υπάρξουν δυνατές ομάδες που θα τερματίσουν στην 5η θέση, δεν ισχύει το ίδιο παντού. Πάντως από τα 6 γήπεδα της Αθήνας που διεξάγονται αγώνες, τα πιο δύσκολα groups είναι μάλλον στο Soccerino του Ρέντη, ενώ και ο μοναδικός όμιλος του Αίαντα Παλλήνης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος.

Σε όλους τους φορείς που στέκονται αρωγοί της προσπάθειας αξίζουν πολλά μπράβο. Ξεχωριστή αναφορά σήμερα θα κάνουμε στο MAD και το MAD radio που μετά τη συμμετοχή τους την περσινή σεζόν στο UNI-Basket, αποφάσισε να καλύψει πλήρως τις διοργανώσεις του N’JOY UNI-League. Πρόκειται για το σταθμό με το μεγαλύτερο contact άλλωστε με το κοινό του που δεν διαφέρει πολύ από το φοιτητικό κοινό. Πολλά μπράβο λοιπόν στο MAD που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στην αθλούμενη φοιτητική κοινότητα! Φυσικά η Sporday και ο NovaΣΠΟΡ-FM, είναι γνωστοί για τη συμμετοχή τους τόσα χρόνια, όμως καλό είναι να τονίζονται και αντίστοιχες ενέργειες άλλων σταθμών και μέσων ενημέρωσης…

Στα αγωνιστικά τώρα της Αθήνας, αξίζει να τονιστεί η σπουδαία ισοπαλία που απέσπασαν οι Κηνυγοί από την Ένωση Τεφαα με σκορ 3-3. Οι πρώτοι παρέδωσαν μαθήματα ορθολογισμού και σωστής ανάπτυξης ενώ οι δεύτεροι που είχαν κάποια παράπονα από την διαιτησία δεν μπόρεσαν να λύσουν τον γόρδιο δεσμό. Οι Phoenix συνέχισαν στο ίδιο tempo κάνοντας το 4/4, νικώντας αντιπάλους αλλά και τα δικά τους προβλήματα (απουσίες κι μόνιμη έλλειψη στη θέση 1), παρομοίως και οι Πρωταθλητές Λούκυ Λουκ που με την προσθήκη φέτος νέου τερματοφύλακα μοιάζουν πανίσχυροι. Οι Palancihas μετά το σπουδαίο ξεκίνημά τους μετρούν 2 ισοπαλίες που ίσως τους δυσκολέψουν στην προσπάθειά τους για κατάληψη της 1η θέσης του Ομίλου, εκεί που οι Κlein Mein εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες των άλλων και πέρασαν στην κορυφή. Ιαγουάροι και Δράκοντας δείχνουν να παραμένουν σε εξαιρετική φόρμα σκοράροντας κατά βούληση σε κάθε αγώνα, αλλά μάλλον η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουν βρει μπροστά τους ακόμα κάποιο θηρίο. Τέλος η Ramrod FC που έθεσε πολύ ψηλά τον πήχυ για φέτος, καθώς με δηλώσεις του προπονητή τους δεν τους αρκεί μια θέση στο βάθρο της Αθήνας, σκόνταψε για πρώτη φορά χάνοντας 2 βαθμούς, που προς το παρόν όμως δεν φαίνεται να τους προβληματίζουν.

Στην Θεσσαλονίκη η Medisof σε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ επικράτησαν στο νήμα των «αιωνίων» ΙΕΚ Δέλτα (ας μην ξεχνάμε εδώ την κοινή καταγωγή των 2 ομάδων) με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Σπουδαία παρουσία ως τώρα και για τους Σταυροφόρους που με το απόλυτο των νικών δείχνουν έτοιμοι να …προσπεράσουν την επόμενη Φάση και να μπουν κατευεθείαν στα νοκ άουτ, καθώς η 1η θέση του ομίλου δίνει σαφές προβάδισμα ενόψει της συνέχειας. Στην ίδια θέση και οι Κουφάλες αλλά και τα Παρτάλια που σκοράρουν με μία αναλογία κοντά στο 3,5 προς 1.

Στο Ηράκλειο οι Στεφίτες όπως αναμενόταν πάνε τρένο, όμως περιμένουν τον αγώνα με την Erasmus για να δουν τι θα αντιμετωπίσουν καθώς εκεί κρύβεται για τους πρώτους το μεγαλύτερο ερωτηματικός της Α Φάσης. Εντυπωσιακή παρουσία έχουν στον Γ όμιλο τα Κοάλα που δέχονται κατά μέσο όρο 1 τέρμα ανά αγώνα και σκοράρουν 9! Είναι σίγουρα νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και ειδικά τη στιγμή που αρκετές δυνατές ομάδες ακόμα δεν έχουν δώσει δύσκολες και πολλές μάχες αλλά σίγουρα τα ποσοστά τους τρομάζουν. Στον όμιλο τους όπως όλα δείχνουν 3 θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την πρωτιά και οι άλλες δύο είναι οι Τελειωμένοι και οι AASTO. Τα ντέρμπυ έρχονται λοιπόν… Στον Β όμιλο, οι Just Cavalli τρίβουν τα χέρια τους με την ισοπαλία των Dopa Jrs με τις Αλεπούδες και απλά περιμένουν και τους δύο για να πάρουν κεφάλι.

Στην Πάτρα μοναδικοί αήττητοι παραμένουν οι Παλέμπα ενώ χαρακτηριστικό είναι οι πολλές ισοπαλίες. Τα Τριώνυμα που παραμένουν παραδοσιακή δύναμη έχουν δύο ισοπαλίες και οι Evolution που πέρσι ήταν στον πανελλήνιο μικρό τελικό μετρούν μόλις μία ισοπαλία. Όπως φαίνεται οι μάχες θα είναι δυνατές και κανείς ακόμα δεν μπορεί να προεξοφλίσει τη συνέχεια όταν οι Πουθενάδες (Κυπελλούχοι Ελλάδος) φιγουράρουν στην 1 θέση μαζί με τα Ναυάγια με 7 βαθμούς. Ο όμιλος θα γίνει ροντέο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο…

Στη Χαλκίδα οι συνήθεις ύποπτοι Γιουβεντούρου έχουν το απόλυτο και αναμένουν πάνοπλοι τη μάχη με τους συνοδοιπόρους στη κορυφή Νηφάλιους. Ανάλογη πορεία αλλά στον Α όμιλο και για τα Τσοπανόσκυλα που όμως προσέχουν πολύ περισσότερο τα μετόπισθεν παρά την επιθετική τους γραμμή. Ο Γ όμιλος δείχνει να είναι αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον καθώς μέσα σε λίγα παιχνίδια όλες οι ομάδες μετρούν απώλειες και τόσο στη κορυφή όσο και στην ουρά το έργο θα είναι δύσκολο για όλους τους στόχους, Πρωτάθλημα ή Κύπελλο Β Φάσης.

Στο Βόλο το πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει φέτος η Πελάτσιο η οποία δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα στη μάχη της για την 1η θέση του ομίλου ενώ τη 2η θέση προς το παρόν κρατά γερά η Steliou Sperantza. Οι Άμπαλοι, πρωταθλητές Βόλου είναι σίγουρα μία από τις πρωταγωνίστριες του Α ομίλου, όμως κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τουλάχιστον Aston Volou και Ατρόμητους. Στον Β όμιλο, Galacticos, Zenith FC και Cavo Baladiso πατούν γερά στα πόδια τους και θα μονομαχήσουν μέχρι τέλους για την πρώτη τριάδα.

Στο Ρέθυμνο τα πράγματα για μία ακόμα χρονιά είναι πιο ξεκάθαρα. Οι Align από την 2η κιόλας αγωνιστική παρέμεναν η μόνοι αήττητοι και ο δρόμος τους άνοιξε από νωρίς. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζει το χάος. Όλες οι ομάδες διεκδικούν με ίσες πιθανότητες την αναρρίχησή τους στην κορυφή με τα στατιστικά να δείχνουν μία απίστευτη ισορροπία…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x