Stoiximan Super League

Τυπική διαδικασία…

…αναμένεται να έχει η σημερινή γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού, μετά την άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Δια αντιπροσώπου οι περισσότεροι μεγαλομέτοχοι. To www.sport-fm.gr βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη συνεδρίαση του ΔΣ για την εκλογή του νέου προέδρου...

…αναμένεται να έχει η σημερινή γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού, μετά την άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη να αναλάβει την προεδρία της ομάδας. Δια αντιπροσώπου οι περισσότεροι μεγαλομέτοχοι. Και στο 4-2 επί της Καβάλας φάνηκε ότι «βγαίνουν» οι αλλαγές του Φερέιρα στους «πράσινους».

Η ανυπαρξία σύμπνοιας μεταξύ των μετόχων που διέκρινε ο Αδαμάντιος Πολέμης ήταν ο κύριος λόγος που τον οδήγησε να στο να αρνηθεί να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού, παρά τη στήριξη που έλαβε. Με βάση την απόφαση αυτή του Έλληνα επιχειρηματία όλα δείχνουν πως θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο η σημερινή Γενική Συνέλευση, αφού το …«απών» θα δώσουν οι μέτοχοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Ο Τζόνι Βεκρής έχει λάβει εξουσιοδότηση να αντιπροσωπεύσει τους περισσότερους εκ των μετόχων, πλην του Νικόλα Πατέρα που θα έχει τον Στέφανο Ησαΐα. Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος εκτελεί χρέη προεδρεύοντος αντιπροέδρου, θα διατηρήσει το αξίωμα, αν και ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποσυρθεί. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης της τελευταίας στιγμής, πράγμα ωστόσο πολύ δύσκολο.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του Παναθηναϊκού θα προκύψουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει την Πέμπτη (κατά πάσα πιθανότητα). Τον Ανδρέα Βγενόπουλο θα εκπροσωπήσουν οι Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Μαίρη Λομβάρδου, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης τους Νίκα, Ξυλά και τον ίδιο. Το «παρών» θα δώσει ο Νικόλας Πατέρας από την πλευρά του, αλλά και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με τον αδερφό του να εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη. Την πλευρά Βαρδινογιάννη θα εκπροσωπήσουν οι Λεωνίδας Πολέμης και Γιώργος Νίκας.

«Βγαίνουν» οι αλλαγές Φερέιρα

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Παιανία ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλησε να βάλει το στίγμα του, κάτι που δείχνει αγώνα με τον αγώνα ότι το καταφέρνει. Το 4-3-3 του Πορτογάλου βρίσκει εφαρμογή στο «τριφύλλι», το οποίο μετά τη διακοπή των εορτών μοιάζει αλλαγμένο προς το καλύτερο. Τα χαφ πατούν περιοχή, όπως και οι πλάγιοι, με αποτέλεσμα να βρίσκει στηρίγματα στην επίθεση ο Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και χώρους, γεγονός που οδηγεί σε περισσότερες ευκαιρίες. Η απελευθέρωση του Γάλλου επιθετικού μετουσιώνεται σε γκολ, αλλά και νίκες που είναι σημαντικό, κρατώντας τους «πράσινους» σε τροχιά τίτλου.



Στα υπέρ του Φερέιρα πρέπει να πιστωθεί και η μετακίνηση του Σωτήρη Νίνη τα χαφ, μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη, απ’όπου ξεκινάει το παιχνίδι των νταμπλούχων Ελλάδος. Από την άλλη, ωστόσο, τα αμυντικά κενά που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Καβάλα δεν μπορούν να παραβλεφθούν και αυτό είναι κάτι που έχει να κάνει με την μη στήριξη των μπακ από τους πλάγιους επιθετικούς. Οι Γκοβού και Γκαρσία «ξεχνούν» να γυρίσουν, κάτι που δεν συνέβη με Χριστοδουλόπουλο και Μαρίνο.

Τα λένε με Πλεσί

Συνάντηση με τον Νταμιέν Πλεσί για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη στον Παναθηναϊκό θα έχουν σήμερα Δημήτρης Γόντικας και Κάρλος Φρέιτας. Οι δύο άνδρες ψάχνουν φόρμουλα να παραχωρηθεί ο Γάλλος μέσος, ο οποίος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του, ενώ έχει επιβαρυνθεί και με το επεισόδιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο μάνατζερ του χαφ των «πρασίνων», από την πλευρά του έχει προτείνει τον Χαμπίμπ Μπαμόγκο της Νις, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x