Stoiximan Super League

Εκτός και ο Μενδρινός

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Άρη με τον Κώστα Μενδρινό, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας μέσος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς λίγο πριν το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Άρη με τον Κώστα Μενδρινό, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας μέσος υπέστη θλάση στους προσαγωγούς λίγο πριν το τέλος της σαββατιάτικης προπόνησης, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πλην του 26χρονου χαφ, ο Αργεντινός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες, προτιμήθηκε να αποκλειστεί από την αποστολή ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα υποτροπής.

Η «εκλεκτοί» του Κούπερ είναι οι: Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Λαζαρίδης, Πορτίγια, Βανγκέλι, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Χαβίτο, Τσεζνάουσκις, Αραβίδης, Τόχα, Κουλουχέρης, Φατί, Τσέζαρεκ, Κατίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Κόκε, Αγτζίδης, Χουάνμα, Ναφτί, Μπουγαίδης, Οικονομόπουλος.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x