Δελτία Τύπου

Κορομίνας, Μπουονανότε και…στοίχημα

Δείτε στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ το πρώτο ''Σπορ- Σκορ- Ρεκόρ'' του 2011,το οποίο μόνο για σήμερα θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα έχει 2ωρη διάρκεια, την απευθείας αναμετάδοση των Αγγλικών παιχνιδιών που υπάρχουν στο κουπόνι του «Πάμε στοίχημα» και όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας εντός και εκτός συνόρων.

Δείτε στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ το πρώτο ''Σπορ- Σκορ- Ρεκόρ'' του 2011,το οποίο μόνο για σήμερα θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα έχει 2ωρη διάρκεια, την απευθείας αναμετάδοση των Αγγλικών παιχνιδιών που υπάρχουν στο κουπόνι του «Πάμε στοίχημα» και όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας εντός και εκτός συνόρων:

•Τις πρώτες χειμερινές μεταγραφές που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός και ακούνε στα ονόματα: Μανιάτης, Πόουλσεν και Μπουονανότε. Δείτε επιλεγμένα πλάνα από τον Αργεντινό μέσο της Ρίβερ Πλέιτ.

•Οι πρώτες ζυμώσεις πριν το έκτακτο Δ.Σ στην ΠΑΕ ΠΑΟ και ο κίνδυνος μετά τον Πέτσκο να χαθεί και ο Γέντρισεκ που μιλά και με Αμβούργο.

•Ο καυγάς του Τζιμπούρ με τον Μανόλο Χιμένεθ που φαίνεται πως βγάζει από την δύσκολη θέση τον Αδαμίδη αλλά και οι περιπτώσεις των: Κορομίνας- Λουσέν και Γουόμε.

•Εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

•Όλα τα γκολ από την Πρέμιερ Λιγκ του διημέρου αλλά και το προσωπικό σόου του Γιώργου Σαμαρά στο Old Firm της Σκωτίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x