Δελτία Τύπου

Τα αυριανά αστέρια παίζουν μπάλα για καλό σκοπό

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Φέτος η διοργάνωση παίρνει διεθνείς διαστάσεις και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ. Έτσι, κατά το τριήμερο 17 με 19 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ελληνικό, 12 ομάδες σε δύο ηλικιακές κατηγορίες (Κ-15, Κ-13) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και θα διαγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία τους.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Φέτος η διοργάνωση παίρνει διεθνείς διαστάσεις και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ. Έτσι, κατά το τριήμερο 17 με 19 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ελληνικό, 12 ομάδες σε δύο ηλικιακές κατηγορίες (Κ-15, Κ-13) θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και θα διαγωνιστούν με μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία τους. Τα έσοδα από το τουρνουά θα δοθούν στο σύλλογο γονέων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «Η ΠΙΣΤΗ».

Ανάμεσα στις ομάδες που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, στο συγκεκριμένο τουρνουά φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Εργοτέλη. Στόχος των διοργανωτών είναι να καθιερώσουν το τουρνουά ως ένα θεσμό, γιορτή του ποδόσφαιρου αλλά και ανθρωπιάς, με διεθνή απήχηση. Η συμμετοχή της Ολλανδικής Φίτεσε σε συνδυασμό με την παρουσία του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, καθώς και των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Αργολίδας και της ΕΠΣ Αθηνών αναμένεται να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα προς τέρψη των θεατών που θα παρευρεθούν στις κερκίδες των γηπέδων.

Η συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, ο οποίος από φέτος συνεργάζεται με τις Arsenal Soccer Schools, αποτυπώνεται στους παίκτες οι οποίοι έχουν κάνει τα πρώτα βήματά τους στο σύλλογο και στη συνέχεια έχουν επανδρώσει τόσο τις Εθνικές ομάδες όσο και τις ομάδες της Superleague με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά και τους Βενιαμίν Μ., Πλατινάκη Α., Μπέλλο Θ., Θεμελή Π. και Κουμπαρούλη Θ. Σε αυτήν την κατεύθυνση και για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Α.Σ. Σουρμένων προς τα παιδιά που αθλούνται στις τάξεις του, μαζί με την Φίτεσε, θα φιλοξενήσει τον Τόν Ντε Χόπ, καθηγητή στο CIOS (Κεντρικό Ίδρυμα Εκπαίδευσης Προπονητών), εκπαιδευτή προπονητών της Βασιλικής Ολλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την άδεια Ι (UEFA A) και ειδικευμένο στα τμήματα υποδομών και την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά: 210 9626012, Γήπεδο ποδοσφαίρου Α.Σ. Σουρμένων.

Γνωρίζατε ότι;
Ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων ιδρύθηκε από τους πρώτους που κατοίκησαν την περιοχή, οι οποίοι κατέφθασαν μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Έχει έμβλημα τον Βυζαντινό Δικέφαλο Αετό, ενώ τα χρώματα της Ομάδας είναι το κόκκινο και μαύρο που αναπαράγουν την ενδυμασία των Ακριτών του Βυζαντίου την εποχή του πολέμου. Η κοινωνική δράση του συλλόγου είναι εκτενής και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση και στην υπενθύμιση των ηθών, των εθίμων, των παραδόσεων και του πολιτισμού του Ποντιακού Ελληνισμού προς τη νεολαία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x