Fight Club - Στα χαρακώματα

FC: Στον τάκο

Οι αναφερόμενοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Μάλιστα... 5 βλέπω, έχουμε μπόλικο θέμα σήμερα. Για πες εσύ ο πρώτος...

-Οι αναφερόμενοι να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Μάλιστα... 5 βλέπω, έχουμε μπόλικο θέμα σήμερα. Για πες εσύ ο πρώτος...

-Στρ ΠΔ (σ.σ. ποδοσφαίρου) Πατσατζόγλου Χρήστος, 2010Γ’ ΕΣΣΟ. Είμαι αναφερόμενος απο εσάς, κύριε διοικητά, διότι ήρθα στην ομάδα με δόξα, τιμές και παρελθόν βαρύ σαν ιστορία και μέχρι στιγμής δεν έχω φανεί αντάξιος των προσδοκιών σας.
-Έτσι είναι. Από εσένα περίμενα πολλά περισσότερα. Έκανες πρωταθλητισμό για πολλά χρόνια, έχεις 45 συμμετοχές στην εθνική, τι σου συμβαίνει;
-Οι πολλοί τραυματισμοί με πήγαν πίσω.
-Ναι, αλλά όταν ήρθες φέτος είπες ότι είσαι μια χαρά κι ότι θα το αποδείξεις στο γήπεδο. Αντί γι’ αυτό δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου στα περισσότερα παιχνίδια. Είμαι υπερβολικός;

-...

-Πάρε 3 μέρες αναρρωτική και κοίτα να συμμαζευτείς γιατί, αν συνεχίσεις αυτό το βιολί, τον Γενάρη σε βλέπω να ψάχνεις για συμβόλαιο στην Ξάνθη. Μη σου πω στην Αγία Ελεούσα...

-Μάλιστα!

-Ο επόμενος. Ακούω.
-Στρ ΠΔ Έντερ Λουίς Λίμα ντε Σόουζα, 2010Γ’ ΕΣΣΟ. Είμαι αναφερόμενος από εσάς, κύριε διοικητά, διότι όλο με εμπιστεύεστε αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ούτε ένα καλό παιχνίδι.
-Καλά, τι διάολο Βραζιλιάνος είσαι εσύ; Μήπως είσαι σόι του Λεονάρντο και μας κοροιδεύετε παρέα;
-Τι εννοείτε, κύριε διοικητά;
-Άσε, δε σου λέω, γιατί θα τ’ ακούσει κι ο άλλος και θα πέσει σε κατάθλιψη. Να σου πω, αγόρι μου, εσύ μια χαρά δεν έπαιζες πέρυσι στον Αστέρα;
-Βεβαίως, κι είχα βάλει και 5 γκολ σε 26 παιχνίδια.
-Το ξέρω, γι’ αυτό άλλωστε τα σκάσαμε και σε πήραμε στην ομάδα. Φέτος γιατί δεν την παλεύεις;
-Τι να πω...
-Εγώ τι να πω; Συμμορφώσου γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα από Γενάρη.
-Θα βάλω τα δυνατά μου!

-Σειρά σου.

-Στρ ΠΔ Νταντόμο Κλαούντιο, 2010Γ’ ΕΣΣΟ. Είμαι αναφερόμενος από εσάς, κύριε διοικητά, διότι ήρθα από την Ουρουγουάη ως αριστερό μπακ-χαφ ολκής και μου τρώει τη θέση στα ίσα ο Καράμπελας.
-Δεν θέλω να αναφέρεσαι με απαξιωτικά υπονοούμενα σε συνάδελφό σου. Μαζί μιλάμε εδώ. Εγώ περίμενα να βρω έναν σκληροτράχηλο παίκτη και αντ’ αυτού βλέπω ένα «γατάκι» με επηρρέπεια στους τραυματισμούς.
-Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;
-Δεν ξέρω, δες εντατικά ταινίες με Μπρους Λι, Τσακ Νόρις, Στίβεν Σιγκάλ, Ράμπο, Τζέισον Στέιθαμ και τα ρέστα, μπας και έρθεις στα ίσα σου. Σύντομα όμως, γιατί η πτήση για Μοντεβιδέο είναι έτοιμη για αναχώρηση, αν με πιάνεις...
-Ό,τι πείτε, θα μάθω την τέχνη του απτσάκι καλύτερα κι απ’ τον Ματίας τον Αλμέιδα και θα επιστρέψω μπροστά σας καλύτερος άνθρωπος!

-Για πες κι εσύ, Πολωνοβραζιλιάνε...

-Στρ ΠΔ Γκερέιρο Ρότζερ, 2009Γ’ ΕΣΣΟ. Είμαι αναφερόμενος από εσάς, κύριε διοικητά, διότι δεν μπορώ να τρέξω ή να βγάλω μια κάθετη πάσα της προκοπής.
-Άδικο έχω; Ξέρω ότι έχεις υποστεί κακομεταχείριση στο παρελθόν, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το τωρινό σου χάλι. Που είναι ο παίκτης που θαυμάσαμε όλοι στη Λέγκια και έφτασε με το σπαθί του στην ενδεκάδα της εθνικής Πολωνίας;
-Εεε, δεν ξέρω, για ποιον λέτε;
-Για σένα, βρε κακορίζικε. Που άμα συνεχίσεις το ίδιο βιολί, όχι 600.000 ευρώ συμβόλαιο δεν θα ξαναβρείς, αλλά δεν θα σε παίρνουν ούτε με 600 ευρώ το μήνα σε κλαμπ, για να κρεμάς τα πανωφόρια των πελατών στον καλόγερο.
-Το έπιασα, κύριε διοικητά, θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

-Για λέγε κι ο τελευταίος...

-Στρ ΠΔ Λαγός Παναγιώτης, 2006Γ’ ΕΣΣΟ. Είμαι αναφερόμενος από εσάς, κύριε διοικητά, διότι...
-Άσε, τα ξέρουμε, διότι είσαι πάνω από τέσσερα χρόνια εδώ αλλά μια οι τραυματισμοί και μια το ξερό σου το κεφάλι, έχουν συντείνει στο να μείνει η καριέρα σου στάσιμη.
-Προσπαθώ σκληρά.
-Ξέρω ότι προσπαθείς, αλλά εγώ σε θέλω αριστερό χαφ που να σπέρνει, όχι μέτριο μπακ-χαφ με εξάρσεις. Θα κριθείς μέχρι το καλοκαίρι. Αν αποτύχεις, να το ξέρεις, θα επιστρέψεις στον Ηρακλή να κάνεις τα ρεπό του Σολτάνι.
-Θα σας δικαιώσω. Το υπόσχομαι.

Ρόστερ! Προσο-χή! Ημι-ανάπαυση. Ανάπαυση. Που ‘σαι, Γκέντσογλου, να πας στον όρχο για καλιμπράρισμα στο δεξί, δεν γίνεται να σουτάρεις συνέχεια στραβά. Άντε, τους ζυγούς λύσατε.

Γιάννης Τσαούσης

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x