Stoiximan Super League

Τέλος ο Σάντκβιστ

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε σήμερα ο Σουηδός τερματοφύλακας Γιόνας Σάντκβιστ και έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου. Πλέον, έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του Σαρλ Ιτάνζ από τη Λίβερπουλ, ο οποίος όπως αποκάλυψε η “sportday” βρίσκεται στο «στόχαστρο» των διοικούντων το σύλλογο.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος βρέθηκε σήμερα ο Σουηδός τερματοφύλακας Γιόνας Σάντκβιστ και έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.

Πλέον, έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του πορτιέρο Σαρλ Ιτάνζ από τη Λίβερπουλ, ο οποίος όπως αποκάλυψε η “sportday” βρίσκεται στο «στόχαστρο» των διοικούντων το σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι ο Ιτάνζ κατά την περυσινή παρουσία του στην Καβάλα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όμως, επέστρεψε στην αγγλική ομάδα -αν και δεν υπολογίζεται από τους "κόκκινους"- με την οποία διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιόνας Σάντκβιστ. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί για την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x